Kallt, kallt, kallt

Det är inte klokt vad jag fryser. Jag vill bara krypa ner i sängen och bli varm. Funderar även på att göra så ganska så snart. Brrr. Anledningen till min köldskada är grillning ute på kullen med Pontus, Tengver, Jonny, David och två av Davids kompisar. Vi var vrålhungriga och maten blev riktigt god tillslut faktiskt. Killarna är kvar ute fortfarande, men jag pallade inte kylan längre (som sagt) så jag traskade in och la mig i soffan. Liza gjorde mig sällskap och la sig på mig, jättegosig <3

En sak som är lite jobbig nu för tillfället är jag något enormt kaffesugen, vilket inte alls är bra eftersom jag ska sova snart...eller jag vill kunna göra det snart.

Tingeling*

Playmate of the year?

Dagen började med jobb och slutade med bowling. Mittimellan det så var Elin hemma hos oss och käkade mat och snackade skit, så roligt att äntligen ha henne här igen. Tycker om dig jättemycket gumman <3

Sen kom Tengver och vi drack lite kaffe, sen mötte vi upp Jonny och begav oss till bowlinghallen. Vi körde killarna mot tjejerna, som synd var vann inte vi. Men roligt var det allt! Tengver fick värsta bowling-rycket och gjorde sex strike på rad! Jösses... Jag som var nöjd att jag gjorde tre stycken totalt...Haha. Fast det gick ju itne lika bra för tengver under alla serier, så pontus var mäkta stolt över att han vann över Tengver under ena serien. Och jag förstår honom. Jag skulle varit vrål-nöjd.
Vi lekte vovlo-raggare på vägen dit och hem, dunkade musik och hade nervevade rutor. Elin och jag skämdes en gnutta. Jonny satt mest bara och tittade ut genom fönstret och filurade så som bara han kan. Medan Tengver och Pontus dampade loss rejält och Tengver han fick hela bilen att skaka av skratt. Anledningen till det var att han fånade sig och jag tyckte han såg ut som en äcklig, gammal gubbe som letade efter tjejer i varje gränd. Han sjöng med i låtarna och sa "Playmate" ett X antal gånger. Käre, Tengver...en sann vän.
Helt sanslöst vilken trevlig och rolig kväll detta brev. Skrattfylld är det minsta man kan säga, håller du inte med Elin? 

Nu ska jag läsa lite tidning och sen sussa sött. Det är en lång helg som väntar. Tyvärr.
Gonatt gott folk, ha en underbar helg och tänk på mig när ni sitter i solen och dricker eran kalla öl.

/Sophie


Summer

Denna fantastiska dag började med att Annika kom hit. Vi åt frukost och tittade vidare på serien, eller filmen som vi säger."Misarls dotter"  heter den...romanstisk, smågullig och konstnärlig är tre ord som jag tycker beskriver den väldigt bra. Vi har nu sett halva och det blir väl att klara av nästa halva nästa vecka :)

Sen tog vi med hundarna och mötte upp Julia ute på gräset så fick våra hundar leka tillsammans och vi prata, trevligt, trevligt :)
Julia och jag begav oss senare till stan för att strosa runt lite. Vädret har varit helt fantastiskt idag, värsta sommarvärmen. Jag är så lycklig.

Ida kom hit en sväng när jag var hemkommen från stan. Det blev promenad med hundarna, juicedrickande på balkongen och sen mat. Vi var så fasligt hungriga och det avr idas mamma med. Så jag, Pontus, ida och idas mamma Ann åt på mcdonalds. Så gott och så onyttigt. Men det bortser jag från. För det var verkligen SÅ gott, mums! Det blev t.o.m efterätt - glass. Tänka sig att vi tillbringade hela två timmar (!) sittandes, ätandes, pratandes på Mcdonalds!

Nu är det sängtajm. Natti*


Grattis!


Grattis Julia på födelsedagen! Hoppas din dag har varit bra!

image18
En fin gravid Julia sitter i mitt kök bara någon vecka innan förlossningen :) Anna har pluppat ut nu för er som inte vet..och är världens finaste tjej...Men det är inte så lustigt när hon har världens finaste mamma <3

Mycket om mycket

Oh, vilken dag! Var uppe med tuppen klockan halv fem i morse. Glad som en solstråle (lön idag och för det som väntade senare) steg jag upp, duschade och tog på mig arbetskläderna. Brummade iväg i bilen till jobbet och dagen där gick (kors i taket) snabbt som bara den. Kanske var det tack vare att jag visste vad jag skulle göra efter jobbet. Nämligen klippa mig. Det blev inte lite heller, klippte i alla fall bort 20-25 cm. Så nu är man korthårig...om man jämnför med innan. Jag är supernöjd, det blev verkligen kalasfint! Härligt med lite förändring, jag behövde det känner jag.
Sen blev det shoppartåg med Alex. Jag köpte en svart klännin från HM, solpuder, tre par leggins från Lindex, lyx-kattmat från Djurmagasinet och...inget mer just då och där. Alex och jag hann avnjuta en Mcflurry innan det var dags för henne att anta sitt jobb. Då kom Pontus och hämtade mig, vi åkte till jamies. Fick lite goda råd om hundar, speciellt seberian huskys (som pepzi är). Det är inte klokt vad mycket visdom de gav oss. Allt stämde så väl som de sa...kloka männsikor det där. Så nu är det dags att ta in den klokheten och börja bearbeta Pepzi och träna henne rejält. Nu JÄVLAR ska ni få se på lydnad...hoppas jag... :) Vi införskaffade oss en klicker till hundarna och en liten borste till Liza och fick även en klösbräda/säng/lekställning :D
Blev även en sväng till Netto med, det var skitlänge sen vi handlade så mycekt där...om vi ens någonsin har gjort det. Men det avr bara bra saker och jag är hur nöjd som helst.

Jag har nu sen vi kom hem sutit i köket och stoppat i de sista papprena i mina kuvert. Så nu blir det till att göra en sista check innan man klistrar igen dem. Waa..kommer bli sån lättnad när det ä klistrat och man inte kan göra något emr åt saken...längtar. Jag ska posta iväg hela bunten imorgon :)

Baj baj...

Pappiruss

Oj vad jag har sorterat papper idag..hej och hå. Jag satt två och en halv timma idag...och jag är nästan klar. Jag hade missat att skriva ut två papper så det fixar jag imorgon. Sen är det verkligen helt klart. Då är det bara vänta och se...så jäkla spännande!

Kvällen avnjöts hemma hos Malin med "Desperate housewifes". Tilltugg var chokladpudding, grädde, jordgubbar, persikor och kaffe såklart. Helt oslagbart gott. Vi diskuterade mitt hår efter det. Undra hur jag kommer se ut efter klippningen imorgon...bara framtiden vet.

Nu ska jag nana. Ska upp med tuppen imorgon. Puss!

Vill ni se?

Det är helt sjukt vad mycket roliga bilder jag tagit med min kamera de senaste månaderna. Haha, har just suttit oh bläddrat igenom en hel del. Kanske vill ni ta del av några av dem?
Nu måste jag sätta mig och bestämma mig för en bild som jag ska skicka med till skolorna. Hjälp, vilket press jag har på mig nu. Måste hitta en riktigt, riktigt bra...
Kramis*

Mitt p?skris

Mitt p?skris
Så såg det ut först...
och sen köpte jag ny duk....
image17
Nu finns varken någon av dukarna eller påskriset kvar. Jag har hittat en annan duk som ligger därute nu och den är blååå :)

Ge má

Jag lyckas alltid somna i ett solarium. Det slår aldrig fel. Idag lyckades jag däremot att vakna innan den stängts av. Tur det, för jag blir alltid så skrämd annars. Varför säger folk att man somnar som bäst när det är svalt i ett rum? Då ligger man ju bara och huttrar. men är det istället varm och skönt så kan man njuta och långsamt somna in. Det är en härlig känsla. En känsla av sommar. Eller varför inte, en känsla av..Thailand.
Strand, palmer, värme...ge mig pengar...någon?

Vem är jag?

Vem är jag? Vad gillar jag? Vad tycker jag? Läs själva :)

Blond
eller Brunett

Blåa eller Bruna ögon - Gröna

Vanilj eller Choklad

Hund eller Katt

Christina Aguilera eller Britney Spears

Rosa
eller lila

Tv eller Dator

Hockey eller Fotboll

Berg-och-dalbana eller Vattenbana

Guld eller Silver

Sanning eller Konsekvens

Harry Potter
eller Lord of the Rings

Vinter eller Sommar

Stjärnor
eller Månen

Sko eller Sandal

Bad eller Dusch

Systrar eller Bröder

Svart eller Vit

Långt hår eller kort hår

Klänning eller kjol

Mobil eller telefon

Lägenhet
eller hus

Ring eller halsband

Jordgubb
eller hallon

Höst eller vår

Jeans eller leggings

Jul
eller påsk

Afrika eller Asien

Bil eller buss

Nagellack eller läppstift

Hav eller sjö

Nyår eller Midsommar

Plugga eller arbeta

Fängelse eller döden

Hårförlängning eller äkta

Ipod eller Mp3

Lång eller kort - lagom är bäst

Snowboard eller skidor

Blev ni nåt klokare på detta? ;D

Helgis och dagis

Min helg har bestått av jobb, ljusparty, ölspelande, krogrunda och filmtittande. Ganska bra summering, om jag får säga det själv :) Och riktigt roligt var det också. Tack alla ni som fick helgen så perfekt!

Idag sitter man hemma med en dum, ond och jobbig mage. Så det blir till att fixa med "allt" idag. Nu jävlar ska det hända grejer. Får väl se hur det går...Men jag är på god väg nu.

Tror minsann att jag ska ta ett break och slänga mig i solariet. Det vore finfint.
Japp, så får det bli.
Ha det bra hörreni ;)

Nej

Usch, vilken dag. Hoppas Chabo blir frisk snart..åh.. ;´(


Torsdagen

Idag blev det träning med Annika, pratande hemma hos Malin, fixande här hemma för att sedan avsluta med film-tittande tillsammans med Pontus och Tengver.
Thats my day, har väl inte så väldans mycket mer att tillägga...jo en sak...jag drack kaffe till filmen, vilket jag inte skulle gjort. För nu är jag onödigt pigg...klockan är ju trots allt elva och jag skulle vilja sova. Hmm, får väl se om lite läsning kan trötta ut mig. Vad gör du när du vill sova, men inte kan?

Sagan om Liza

Nu är Pepzi och Liza vänner. Liza morrar inte åt Pepzi längre. Fast Pepzi har inte sovit på hela natten. Hon ville titta vad Liza gjorde hela tiden. När Sophie vaknade idag låg lilla Liza över Sophies huvud. Liza spann som bara den. Sophie tyckte det var mysigt. Sen ville Liza sova mellan Sophie och Pontus. Sophie verkar tåla Liza, inga svullna ögon så långt ögat kan nå. Liza är den mysigaste katten i hela välden, det tycker Chabo med.


Min lilla Liza

Idag är dagen då vi fick en ny familjemedlem. Välkommen lilla Liza <3 
Inom kort så kommer bilder upp på hela familjen. Oj, vad jag är lycklig nu...det är vi alla :) Pepzi springer met runt och är nyfiken, medan Chabo knappt höjer på ögonbrynet...som vanligt, men ändå inte skulle man kunna säga.

Det blir till att köpa lite nya grejjer nästa vecka till Liza och till hemmet. Ska bli så roligt!

Nu ska jag kasta mig i säng, träning väntar imorgon... Natti natti.

Mammas födelsedag

Idag fyller mammisen år, grattis! Jag och pontus ska dit sen och äta lite smörgåstårta och ge mamma present. Ska bli mysigt!

Jag har nyss tagit hand om den sista disken. Tengver var supersöt och diskade massor av våran stora diskhög igår. Så nu har vi bestämt att han får komma hit precis när han vill och dricka hur mycket kaffe han vill. Fast sen kom vi på att vi redan har det så...men han var nöjd med att fortsätta ha det så :)

Jag har köpt en jättefin duk av Annika som ligger på vårat bord på balkongen just precis nu. Blev så himlans fint, jag är störtnöjd! Efter att Malin varit här ikväll så ska jag plocka bort påskriset. har ju inte velat göra det innan, eftersom jag ville att hon skulle få se hur fint det är. Men imorgon så, då åker det ut.

Tjow och stim, fjärilsim!

Jag blommar upp på våren

Min dag har varit alldeles fantastisk. Började med träning på Atlet med Annika. Härligt att komma igång igen, imorgon ska vi på´t igen :)
Sen blev det till att cykla hem till mamma och plantera alla hennes blommor. Oh, så fint vi gjorde. Solen gassade på ordentligt så jag förmodar att vi blev lite bruna :D
Det blev även en snabb sväng ner till Elin, pratade lite och spanade självklart in hennes bil. Fy satan vad avis jag blir nu...så fin! Fast jag får inte säga det för högt, för då blir Bettan ledsen...
Jag fick med mig två par skor som jag hade kvar där hemma hos mor och far. Min bärbara dator togs också tryckt om hand i sin väska påvägen hem. Tack snälla, snälla pappa för den fina datorn! Oj, vad jag ska skriva nu vill jag lova...Mitt skrivar-hörn kommer bli kalasbra!
 

Jag blommar upp på våren, precis som pollen. Tyvärr. Mina ögon var lite ledsna förut och kliade något fasligt. Inte alls kul..men av någon konstig anledning kan jag inte låta bli att verkligen älska våren. Jag älskar den trotts att både näsa och öron rinner. Jag blommar och jag gör det tillsammans med alla blommor. Alla vitsippor är utslagna nu och imorgon tänker jag plocka massor som ska få stå stolt på mitt köksbord. Jag älskar vår, jag älskar blommor. Men allvarligt, jag hatar pollen. Någon som håller med?



Tengver har varit på besök hemma hos oss på eftermiddagen och är även nu, även om herrarna är ute med voffsingarna nu. Snart är de inne igen och det är dags för ännu en film. Förut tittade vi på "Borat", alldeles förträfflig! Oj, vilken stollig film..haha, helt i min smak. Har hört olika föfattningar om den, men jag tyckte alltså den var kanon. Vad tyckte du?

Får väl se vad jag tycker om nästa film. Vi ska se "Förortsungar". Någon som sett den? Själv så kommer jag förmodligen med en liten kommentar om den senare. Ciao!

Lycka upp över öronen

Nu är äntligen mina fem jobbar dagar över. Jag är så underbart lycklig och det fina vädret gör ju inte humöret sämre precis. Om det blir som vädergubbarna har sagt så ska det bli fint i morgon med, vilket passar himla bra, eftersom jag och mamma ska plantera blommor :) Oh, ska bli så kul att träffa mamma, känns som en evighet sen sist. Längtar!

Annika och jag ska sätta fart med tränandet imorgon. Vi har haft en alldeles för lång svacka nu, så det är dags att styra upp det. Fläsket ska bort och musklerna ska fram till sommaren. Så det så.

Nehepp, nu blir det bedd-tajm för min del. Gonatt!

Kvart i ett på natten

Då var man äntligen hemkommen från jobbet. Sitter och äter bulle och dricker oboy nu. Jag kände att jag var värd det efter denna kväll. Visst det var ändå väldigt lugnt fram tills klockan nio, men sen märktes det att det faktiskt bor folk i den här stan med ;p

Det blir väl till att försöka varva ner lite nu så man kan somna sött sen. Älsklingen är på stan och ränner, haha, så jag och hundarna är hemma själva. Ensamt, men inte så ensamt som det skulle varit om de inte fanns. Hjälp, vad gör man när de inte finns längre? Vem ska då vakta mig när jag sover och skydda mig mot brottslingar när Pontus inte är hemma? usch, jag vill inte tänka den tanken, att mina älskade hundar en dag inte kommer finnas vid min sida längre. nej, fy...sudda bort den tanken NU.

Gonatt Sverige, gonatt.

Jobb jobb jobb

Snart dags att bege sig till jobbet igen då. Fick nyss sms från Nina som skrev att hon kanske skulle komma och hälsa på mig. Åh, då har man något att se fram imot i alla fall :)
Annika var hos mig igår kväll, vilket som vanligt var mycket mycket trevligt!!



Åh, vill inte jobba. Jag vill också spela kubb. Fan.



Nana long time

Idag ville min kropp sova länge, härligt! Jag vaknade vid tolv när Pontus kom hem på lunch. Oh, vad skönt att få sova länge, det behövde jag. Ikväll blir det jobb igen så det gäller att vara utvilad. men tanke på hur mycket folk det var igår när det bara var torsdagså får jag nog en hel del att göra ikväll.

För ungefär en och en halv timma sedan så packade jag ihop mina skrivblock, penna, tranbärsjuice, vatten, en vaniljmunk, filt och tidningar och gick ut och satte mig på gräsmattan här utanför. Kändes verkligen som sommar <3 Men nu började vindarna friska i lite så jag packade ihop mina grejer och gick in igen. Jag får fortsätta att skriva här inne. Det funkar ju det med :)

Hej på´re!


Mycket gjort

Oj vad jag har hunnit med saker idag, trots att klockan bara är nio. Jag har tvättat, varit ute med hundarna, cykla till Högöhallen, upptäckt att Högöhallen inte öppnade förren vid åtta, cyklade hem igen, cyklade tillbaka efter klockan åtta till Högöhallen och handlade frukost.
Så nu har jag och älsklingen precis ätit frukost och nu har han åkt till jobbet. Jag funderar lite smått på at gå och ta en tupplur. Misstänker att jag behöver det om jag ska orka med att jobba ikväll...
Får väl se om kroppen vill sussa nu...hoppas, hoppas, hoppas.

Puss!


Drömmen om en egen tvättmaskin

Jag vaknade av mig själv vid halv fem idag, halv fem! Min kropp ville inte sova mera så jag steg upp, drack lite oboy och läste tidningen i mörkret. Nu börjar solen vsa sig ute oh jag har nyss varit i tvättstugan och slängt i en tvätt. Jag blev lite irrirterad för den ena tvättmaskinen var trasig, typiskt. Men som tur är så är det inte så mycket tvätt denna gång...tror jag bara kör en tvätt till sen, hinner nog inte mer om allt ska hinna torka. Blir väl att tvätta en till tvätt senare idag tror jag. Åh, om man ändå hade en egen tvättmaskin! vilken lyx det skulle vara... Tänk att kunna tvätta när man vill och inte hålla på och boka tid var eviga gång. Suck...
Undra om man skulle få plats med en tvättmaskin i vårat badrum...ska nog gå och udnersöka det med en gång!
Puss sålänge*


Natti

Nä hörrni, jag tror jag skiter i det här. Orkar inte vara vaken en minut till. Sovtajm för min del.
NattiNatti. Förresten om det är någon som har att tipsa om fina frisyrer eller vart jag kan finna bra bilder på olika frisyrer, så skriv. Jag är så förbaskat trött på mitt hår. Så alla förslag är välkomna! :) Gonatt igen*

Mitt innehåll

Dagen börjar lida mot sitt slut och den har varit full med innehåll.Var på plats på jobbet kvart i sex i morse och var si så där lite lagom pigg. Men jag vaknade snart till liv och hela jobb-dagen flöt på bra. På lunchen tittade jag in hos Annika och åt på hennes balkong, så mysigt!
De sista timmarna svichade förbi och vips så var klockan två och det var dags för Sophie att gå hem :) Hem, duschade och gjorde mig lite fräsch för att sedan cykla bort till Malin. Mycket kaffe och mycket prat resulterade till en riktigt trevlig eftermiddag. Jag stannade så pass länge att jag fick mat två gånger (!). Herregud vad mycket mat jag ätit idag nu när jag tänker efter. Haha, men någon dag ska man göra så också ;p Madde kom bort och gjorde oss sällskap efter ett tag, trevligt värre!

Nu ska jag bara slappa framför tvn tror jag. Livet är en fest, yes it is. Puss och hej!

Kan inte bli gladare

Det här tog längre tid än vad jag hade väntat mig. Jag har suttit här nu i två timmar och samlat ihop skolor som jag ska söka. Jag har gjort de avgörande valen. Nu svävar jag bland molnen. Jag sitter och drömmer mig bort och föreställer mig hur jag bara sitter och skriver hela dagarna. Jag gör det jag älskar och struntar i allt annat. Jag är lycklig. Kommer jag in på någon av skolorna så kommer jag fira flera nätter i rad, jag lovar. Åh, ja blir alldeles pirrig i kroppen när jag tänker på det. Jag vill, jag vill, jag vill :D

Det känns så overkligt att jag vekligen vet vad jag vill göra med mitt liv. För bara ett år sen så satt man på gymnasiet och undrade vad som skulle hända. Vem skulle man bli?
Utvecklingen har gått snabbt och nu kan faktiskt ingen stoppa mig. Nu ska jag fortsätta och le, leta lite till och skriva klart min ansökningstext. Jag liksom ser ljuset i den mörka tunneln. Oh, det här är livet gott folk. Det här är livet.

/Sophie
image15
Bild från
http://www.pemtec.se/Resources/penna.jpeg

Ingen Tv-kväll ikväll



image14


                           
image13

Så var det meningen att min kväll skulle se ut, men bara för at det är hockey på kanal 5 från klockan 18.30 till 22.00 så försvinner mina favorit program. Rättvist? Näe. Varför måste de alltid välja den tiden?
Åh, jag som hade sett fram mot ikväll så mycket. Finns det någon där ute som lider med mig?

Godkväll käre läsare

Oj vad jag är lycklig nu, trots den dumma värken i magen som fortfarande håller i sig. varför är jag då lycklig? jo, för alla varma och underbara kommentarer som ni delar med er av. Det värmer verkligen i mitt hjärta ska ni veta. Tack, tack och åter igen tack <3



Min kväll har varit ganska mysig faktiskt. Jag har tillbringat den i soffan skrivandes på boken. Jag skrev så pennan glödde och tillslut gick hjärnan på högvarv. Jag blev helt slut så jag tyckte det fick vara bra för idag. Då tittades det lite på tv istället. Först "Vänner" och sen "Joey". Underbart!
Blev även "babyboom" på tv4plus nyss. Oj, vilket mysigt program det är. Jag kan inte neka till att längtan efter en egen bebis verkligen sätter in när man tittar på det. men för den sakens skull säger jag inte att jag ska skaffa barn nu, utan bara att jag längtar efter det. Jag ser fram imot att själv bli mamma en dag helt enkelt.



Pontus och Tengver har varit helt fantastiska idag (med) och bytt däck på Bettan. Så nu är hon sommarfin! Jag har dock inte sett henne själv än, men jag anar hur vacker hon är nu min pärla, hihi.



Det blev lite kaffe och choklad nyss för min del, därför är jag lite extra pigg och lite extra lycklig. Vilket förstårs är oerhört härligt! 
image11
Bild från
www.nordiskamuseet.se

Jag längtar tills morgondagen. För då ska jag ta tag i alla insökningar till alla olika skolor som jag har hittat. Oh, ska bli så fruktansvärt spännande... Jag hoppas verkligen, verkligen att jag kommer in... Då kan jag inte bli lyckligare :D

Nu börjar snart  "Prison break" och efter det blir det ut i det ruskiga vädret med voffsingarna.
Puss och hej!






När feting-lönen är kommen...

 När jag får min feting-lön så ska jag:

image10
Finns på www.ikea.com


Hey you!

God morgon Sverige.
Jag är inte pigg för fem öre, tack vare min dumma mensvärk som har hållt på och bråkat med mig hela natten. Kan den aldrig ge med sig? Nu sitter jag här med värmekudden på magen och bara väntar på att värken ska försvinna. Jag vill gå ut och promenera, nä jag vet, vädret suger idag...men Julia och jag skulle ses. Och jag längtar :)

Nehepp, nu ska jag vattna alla mina fina blommor och dagdrömma lite. Baj.

Min underbara kväll

Mötet på Corner var trevligt och det var underbart att få se, höra och prata med Sara igen. Är fortfarande fashinerad av de stora råttorna som hon hade "krig" med. Oj oj oj...

Jag åkte förbi mina kära föräldrar påvägen hem sen. Stod och pratade en bra stund, ändå tills Alex ringde mig och frågade om hon fick komma och hälsa på mig. Jag blev kanonglad och satte mig i bilen och tuffade hemmåt.
Vi har haft en fantastisk kväll här hemma, sittandes vi köksbordet och pratandes. Hon var supergullig som tog med sig ett påskägg fyllt med godis. Oh, my dear friend. Det är inte klokt vad man hinner sakna den tösen när man är ifrån henne. Vi pratade och pratade och pratade. Det var som om ingenting kunde stoppa oss. Men så var hon tyvärr tvungen att åka hem, hon ska ju upp och jobba tidigt i morgon. Så det stoppade oss trots allt.
Jag har verkligen haft en trevlig kväll, ätandes påskgodis och pratandes oviktigheter blandat med viktigheter. Det är sånna här tillfällen då jag verkligen älskar mitt liv. Tack Alex för att du finns i mitt liv.



Nu ska jag försöka bli kvitt mensvärken för att kunna sova. Kanske kan Pontus pilla lite i mitt hår tills jag somnar? Oh, det vore så perfekt. Dags för övertalning :)
Gonatt folket.

Bagare i mitt kök

Nu står två bagare i mitt kök och bakar scones. Bagarnas namn är (inte helt oväntat) Pontus och Tengver.  Det ska (förhoppningsvis) bli riktigt gott. Jag börjar faktiskt bli hungrig, för en gångs skull :) Kanske blir man inte sjuk ialla fall...hoppas hoppas.

Eftersom det inte blev något filmtittade igår så tittade vi på "Bilar" förut. Oh, vad bra den var... skrattet blandades med gråt om varannat. En film som alla måste se helt enkelt.
Efter filmen blev det promenad och lek med hundarna ute i skogen. Så härligt!
Mitt i alltihopa så ringde min mobil. Det var Johanna! Vi ska ses på Corner lite senare. Jag tänkte pallra mig dit efter jag avnjutit sconsen. Det ska bli så roligt!! Sara skulle vara där också och jag måste ersänna att det är henne jag längtar mest över att få se. Det var hur länge sen som helst nu... 10 månader, nästan exakt... Corner, here I come! :D

Hej på´re. Skriver senare om min lilla klass-återträff.

Am I a man?

image8

Jag var så manlig så jag i alla fall skrapade ihop hela 32 poäng. Yey. Gå in själva och gör det :)
http://www.environstudios.com/quiz/manlighet.php

Dit vill jag

Jag vill så himla mycket att det nästan blir översvämning i min hjärna.
Har ni med känt så någon gång? 
Resemål jag vill besöka inom den närmaste framtiden är...

- Thailand
- Åre
- London
- Paris
- Prag
- Grekland

Vart vill ni åka?

image7

Är det inte alldeles fantastiskt, underbart, bedårande vackert? Någon dag, då ska jag dit...kära Thailand.

+

Tänk vad lite musik kan göra förresten. Underbart.

Tjugo i tolv

Jag känner mig lugnare nu. De har gått och det är åter igen frid och tystnad i huset. Oh, skönt. Men nu är jag ändå lite uppiggad, så sömn är inte att tänka på nu på ett tag. Jag sitter och funderar på om man skulle ta och skriva lite på boken. Tja, varför inte?
Hörs kanske senare igen. Puss*

Granne, granne, käraste granne

Jag mår fortfarande piss och nu är jag förbannad dessutom. De som bor under oss har någon slags brakfest tydligen. Skriker, bråkar, spelar hög musik och bankar (!). Ska dom aldrig gå härifrån? Jag fasar för att dessa ungdomar kommer vara kvar hela natten, eftersom ingen av dem är över 18. Roligt, roligt. NOT. Jag har fortfarande inte sett filmen, det blev "SIng along" och "Extra extra" istället. Om ungdomarna inte drar härifrån snart så blir det väl till att titta film i alla fall. Fast att jag egentligen inte orkar. Men jag orkar ännu mindre ligga och vrida mig i sängen pga. oväsen.



Söta Alex ringde förut. Hon hade fixat billig biljett till mig på Stadt, hon hade vekligen kämpat för den. Men här sitter jag, förbannad och sjuk. Vilket skit.



Varför kan dom inte prata i normal samtalston?

Gonatt sålänge*

:´(

Jag blir så irriterad. Sitter här och verkligen verkligen verkligen vill ut och festa. Jag vill - men jag orkar inte. Jag känner mig helt slö i hela kroppen, mår illa och mår allmänt dåligt. Fan. Så det blir väl till att sitta här inne och uggla ikväll i min ensamhet. Blir väl till att titta på en film antar jag...älsklingen har bränt "Bilar" till mig. Kanske vore nåt? Jag kan inte sitta här längre ialla fall. Ögonen svider och kroppen ömmar. Aj, vad det är synd om mig.

Skulle vilja smaska på något gott, frågan är bara vad som är gott just nu? Någon som har ett förslag?
Pyss

Påskaftonen är kommen

Då var påskafton här och jag längtar som tusan efter påskmaten som ska ätas hemma hos mamma och pappa! Vi ska hem dit lite tidigare än planerat, tänkte hjälpa till lite nu när mamma är lite skadad. Stackare... : /

Jag har hittat ett hus som jag vill ha! Ska bli spännande att höra vad Pontus tycker om det. Jag ska visa han det så fort han vaknar ur sin skönhetssömn. Titta hus först - sen leta påskägg :)

Jag hoppas mitt illamående stillar sig tills sen. Vill kunna äta massor med mat! Vet inte varför jag mår illa, men det blev så efter ett tag när jag jobbade. Kanske jobbade jag för hårt? Tjaaa...vet inte. Men som sagt, hoppas det försvinner och att jag är pigg även ikväll. Jag är medbjuden på partaj ikväll med Annika och Sanna. Det känns faktiskt riktigt lockade. Men jag vet inte, har ju som sagt inte mått så bra den sista tiden och det är dumt att utmana ödet kan man tänka... Jag ska ju jobba sex dagar i steck nästa vecka. Hej och hå...

Nä, nu ska jag leta upp några påsk-snygga kläder i min garderob. Chip och hej!

Säg att du älskar mig

Denna långa fredag har jag hunnit med både det ena och det andra. jag har tvättat all tvätt, diskat, dammsugit, städat toaletten, vädrat sängkläderna, åkt en sväng till ÖB och nu ikväll kom Annika och Sanna hit på besök . Det var jättetrevligt :) Vi tittade på film "säg att du älskar mig". Usch, en sån fruktansvärd film. Alltså den var verkligen sevärd. Men innehållet var så psykiskt påfrestenade och tårar letade sig ut ur ögonen mer än en gång. Har ni inte sett den så rekomenderar jag den starkt.

Nu är det snart dags för mig att sova. jobb väntar i morgon bitt = mycket pengar :D Undra om påskharen har kommit sen när jag är hemma igen..? Hihi.

Nehepp, om man skulle ta och leta lite högskolor? Ja, så får det bli. Tack för idag. Kram kram

Trött och törstig

Fy bubblan vad jag är trött. Alice och jag var ute och lekte i två timmar förut, det tog verkligen kål på mig. Men vi hade roligt :)

Idag blev det pizza till middag. Oh, vad gott det var... Men nu är jag något så fruktansvärt törstig, vill inte dricka vatten..det känns tråkigt. Kanske finns någon god läsk på balkongen om man har tur?
Min kväll har bestått av tv, tv och tv. Pontus är och lanar. Är så tråkigt att vara ensammen :( Funderar på om jag ska se en film,men det känns också supertrist att göra själv. Kanske blir lite "Efterlyst" och "Insider" istället? Eller kanske sova nu på stört? Wah, jag vet inte.

Gonatt i alla fall och tänk på mig när ni sitter där i era hem tillsammans med massor med männsikor. Tänk på mig, hur ensam jag känner mig och tänk på vad trött och töstig jag är. Gonatt :)

Jag är en hjälte

Min dag har hittils bestått av: promenad med Pepzi, promenad med Chabo, räddning av katt, diskning i köket, pratades i telefonen och sittandes här. Det är så jäkla skönt att vara ledig. Total frid liksom :) Haha.

Ni undrar förstårs över mitt äventyr idag då jag klättrade upp i ett träd för att rädda stackars Lisa som satt fast? Inte det? Men nu gör ni nog det :D Jag och Chabo var ute och gick när en kvinna kom fram och frågade om jag kände Madeleine (vilket jag gör, eftersom det är min svärmor). Hon berättade att Maddes katt satt uppe i ett träd och att hon inte kunde gå ner. Jag och Chabo skyndade oss till trädet och mycket riktigt var det lilla Lisa som satt där. Hon hänge över en gren och nedanför trädet satt en stor svart katt som spände blicken i oss. Men Chabo var duktig och skrämde bort den dumma katten som hade skrämt Lilla Lisa. Men Lisa kom inte ner för det, hon kunde ju inte. Hon satt så fast som man kan och gav ifrån sig ledsna "mjau". Så jag slet av mig jackan och klättrade upp i trädet (!) och tog Lisa i min famn. Jag kände hur rädd hon varit. Hennes hjärta slog mer än dubbelt, stackars liten. Men vi kom ner både hon och jag, utan någon skada skedd. Sen följde hon snällt med oss in till sitt hem. Då la hon sig tryggt på golvet och slappnade av.
Snacka om att jag känner mig som en hjälte idag, håller ni inte med?

Glad påsk på er!



Moon

Det är fullmåne och alla stjärnorna tindrar på den klara himmelen. Några lätta moln syns till, men de gör det bara ännu vackrare. Allt ser så fridfullt och oändligt ut på något vis. Jag saknar ord för att kunna beskriva hur vackert det är utanför min dörr just nu.
Jag var nyss ute på promenad med min hund och när vi gick där i mörkret så gjorde jag denna fantastiska upptäckt. Det var nog det vackraste jag sett. Månen, molnen, stjärnorna. Jag liksom stannade upp i någon sekund för att bara andas in den friska luften och bara njuta. Naturen förbluffar mig helt enkelt.

Gonatt allesammans. Puss, Sophie


Lite av varje

Hej svejs i lingonskogen! Idag har jag flängt runt som en galning. Började dagen med att vakna (förvånande eller hur?), sen åt jag lite frukost/lunch...klockan var ju faktiskt över tolv. Hej och hå... sen proemand med Chabo och sen blev det till att cykla hem till mamma för att gå promenad med Pepzi. För er som inte vet så måste vi sära på hundarna under tre veckors tid, eftersom min lilla sessa löper och vi vill inte ha nåra valpar. Klockan tickade på och när jag kom hem igen så blev det en promenad till med Chabo. Vi tog med oss Julia, Anna och Svea ut. Det blev massor med bus på gräsmattan :)

Jag har fått reda på att det blir jobb för min del imorgon, för min syster yster ligger hemma med feber och sånt : / Stackare... Men bra för mig som får mer pengar på kontot. Hihi.



Jag hade fått en kommentar här i bloggen idag av Malin som jag tyvärr inte kan svara på på hennes blogg, så det blir till att svara på min egen blogg. Wa, så krångligt det blev nu. Men jag hittar ingen funktion på hennes blogg som man kan kommentera inläggen. Malin, om du läser detta, stämmer det?
Svar till Malin : Jo, visst är det så att jag har flyttat. Bor nu på Markörgatan och trivs förvånadsvärt bra, trots "fel" sida av järnvägen. Haha. Hur är det med dig? Vart bor du själv? Har faktiskt tjuvat lite av informationen på din blogg med och har förstått att du flyttat ihop med killen...men bor ni på "rätt" sida måntro? Ha det toppen!! Kram