Update

Nu har jag beställt fin fina kläder från H&M :) Jag är så nöjd! En ny garderob inväntas redan nästa vecka. HAPPY!
Detta bestäldes nyss:
En brun kavaj
En svart ballong kjol
Svarta träningsbyxor
En svart sport bh
Ett svart linne
Olivgröna baggy byxor
Ett ljusgrönt linne

Näe, ni nu orkar jag inte sitta här och uggla längre, ska gosa ner mig i soffan och titta på mera "Gilmore girls" - avsnitt nu. Myyys.
Fast jag känner mig en aning ensam. Pontus är hos Tobbe med Ida och Tengver med. De lyssnar på bra musik, dricker kall öl och har allmänt trevligt (antar jag) Och här sitter jag, en sjuk Sophie som bara ömkar sig och klagar på hur dåligt hon mår. Jag vill också festa. Jag vill också. Men vill man bli frisk igen, så måste man också hålla igen. Det har jag lärt mig. Så det så.

Trevlig kväll gott folk!




Synd om mig-dag

Dagen passerar sakta förbi. Jag bara sitter här inne under mitt täcke och gör ingenting. Jag vaknade med världens halsont idag, ont i hela kroppen och feber :(
Jag som skulle ha träffat Alex idag. Nåja, får väl hoppas på att vi kan ses nåt nästa vecka istället.

"Gilmore girls" står på paus på tv´n nu, ska straxt kila dit och titta vidare. Ska bara titta efter lite jobb först.

Bye bye*

Kvällens bravader

Det blev stuvade mackaroner och köttbullar till middag idag, orkade inte anstänga mig mera. Känner mig helt febrig och lustig, uscha.
Elin gjorde mig och Pontus sällskap vid middagen och sedan kom även Annika hit : ) Hon hade med sig en film så vi vräkte i oss ostbågar och godis i mängder. Hihi, smaskens.

Morgondagen blir också en "sitta-inne-hela-dagen-dag". Det behövs om jag ska vara pigg tills helgen, jobbar nämligen då. Slit och släp.

Näpp, nu ska jag kika lite på tradera. Chipp och hej.


Bubblans värld

Jag borde egentligen diska. Jag borde egentligen dammsuga. Jag borde egentligen hänga in tvätt.
Men jag orkar inte. Istället sitter jag här framför min kära dator, letar fina kläder på internet och lyssnar på bra musik.
Jag lever i min egna lilla värld idag, som i en ltien bubbla. Allt annat kan kvitta idag. För jag orkar inte. Halsen gör något frukstansvärt ont och jag känner mig allmänt otrevlig och tråkig idag. Eller jag har det trevligt när jag sitter här i min lilla bubbla, men andra skulle nog anse mig som oerhört otrevlig.

Näe, nu ska jag spana vidare på kläder : ) Disken verkar det som att jag slipper iaf, Pontus står i köket och tar hand om den nu. YES!!

Ajöken fröken.

Trötter

Ojojoj vad trött jag är just nu. Det var varit en lång dag idag...Som tur var så var det lugnt och skönt på jobbet idag med. Lite folk som hälsade på också, vilket alltid är trevligt. Då går tiden så mycket fortare.

So sweet, so beautiful...

Djur-tandläkaren

Nu är Pepzi finare än finast i sin mun tack vare veterinären. Allt annat var som det ska så nu känner jag mig lugn och det gör Pepzi med för den delen. Hon är kollugn. De var tvugna att söva ner henne för att få bort tandstenen så hon är fortfarande groggy. Min lilla ögonsten...

Jag är så trött, skulle vilja stanna hemma hela kvällen och se en bra film och bara mysa. Men icke. Det blir jobb ikväll med, börjar vid sex. Hej och hå... fast det ska bli skoj för Annika skulle hälsa på mig idag med, Shohoo :D
Dessutom så tjänar jag ju multum med pengar och det är oerhört uppskattat av mitt bankkonto!

Hejsvejs sålänge*

Go´morgon!

Mobil-alarmet väckte mig klockan tio idag. Men det kändes som att klockan inte var med än sex. Jag var vråltrött och ville absolut inte gå upp. Fast ibland är man så illa tvungen. Som idag tex.

Jag steg upp, tog på mig mitt underställ och varma ytterkläder, för att sedan traska ut på en promenad med hundarna. Jag släppte dem båda två idag så de fick leka av sig riktigt ordentligt. Det var riktigt roligt att se : )

Nu ska jag försöka pilla i mig lite frukost, fast att jag inte alls känner mig sugen på det. Sen bär det av till Gamleby. Pepzi ska till veterinären och jag hoppas verkligen att det inte är någon fara med henne.... Så håll tummarna allesammans!


Hästar på E22:an och glödande öron

Kvällen var tänkt som en lugnt hemma kväll framför tv´n slutade på jobbet. Mitt i "Bingolotto´s" andra serie så ringde Tom från jobbet. Hans pappas hästar var på rymmen ute på E22:an...Jag förstod paniken och stängde mig upp ur soffan och hoppade i jobbarkläderna.
Men kvällen blev lugn. Det är väl inte så många som vill ge sig ut i det här sliriga väglaget. Annika kom förbi en sväng, eller sväng och sväng. Hon stannade i flera timmar : ) När hon gick så kom en gammal vän till mig in. Vi pratade glatt på och jag hoppas att det inte dröjer alltför länge tills vi ses igen. Jag förstår inte riktigt att man kan ha sån bra kontakt med vissa männsikor som man knappt träffar. Med vissa så liksom klickar det direkt och med andra så blir det ständigt pinsamma tystnader. Men inga pinsamma tystnader ikväll inte. Jag har babblat på så käkarna krampar och öronen glöder. Haha.

Nu blir det att se klart på "Efterlyst" och sedan knoppa till sängs.
Go´natt, sov så gott!

Fluffy day

Går dagen blev hur lyckad som helst. Jag vet inte när jag skrattade så mycket senast! Mamma och pappa bjöd ju med mig och Pontus på nyårsrevyn. Innan vi åkte ner till de så bjöd de på mat också. Kräft soppa till förätt och sedan pappas omtalade oxfilè till huvudrätt. I love it!
Och nyårsrevyn var mycket uppskattad som sagt. Åh, önskar man kunde gå igen...men det var sista föreställningen igår :(
Ingrid regerade scenen. Och det är inte förrens igår som jag insåg hur duktig sångare hon är. Då bör det tilläggas att jag har haft henne som sångpedagog och lärare i tre år! Men hon verkligen blommar ut på ett annat sätt på scenen och verkligen visar vad man går får. Go Ingrid!

Det var helt underbart att få vakna tillsammans med älsklingen i morse. Jag kan inte minnas när det inträffade senast. Vi kunde gå och lägga oss tillsammans, vakna tillsammans och äta fruksot tillsammans <3
Vi brukar jämt jobba om varandra, han i veckorna, jag på helgerna. Men inte idag. Sova, sova, sova. Mysa, mysa, mysa : )

Vi åkte hem till mamma och pappa en sväng förut och gav de en finfin blomma som tack för igår. Så var vi förbi hemma hos Nina för att se hur hon har fått till det. Det är fortfarande mycket att göra. men fint, det kommer det minsann att bli.

En klocka från Rusta har vi varit och införskaffat oss idag. Den är mycket rejälare och finare än den gamla som nu ska få ett nytt hem : soporna. Sen åkte vi till ÖB. Där hanldade vi lite svamp, marinad och lite annat smått och gott. Något annat som var välditgt gott (och onyttigt) var åhmans förut. Ja, jag vet, egenltigen ska ju jag vara nyttig. Inget fett och socker. Bara frukt, grönt och träning. Men ibland så får man faktiskt vara onyttig. Dessutom så är det faktiskt söndag idag och jag har träningverk i hela kroppen. Aj.
Så det blev helt enkelt en fluff fluff dag idag.

Tack och hej, åter kommer kanske senare.
Kram på er alla!


Träning och snökaos

Idag var det meningen att jag skulle gå upp senast halv tio. Men som den sömntuta jag är så vaknade jag inte till liv förrens klockan slog tio.
Jag pallrade mig upp ur sängen och drog på mig myskläder fort som attan för att inte frysa ihäl påväg till köket.
Snöflingorna dalade ner från skyn och jag kände att jag bara ville stanna inne hela långa dagen. Men det tillåter inte mina hundar. De ville ut och kissa så fort som möjligt. Så okej då, efter en god frukost så begav jag mig ut i snön, fullt påpälsad med underställ, termobyxor och skidjacka.
Pepzi ville som vanligt leka med varenda snöklot som hon hittade, men matte var inte på humör att hänga med på leken idag. Så hon gav upp efter ett tag. Chabo han bara la sig ner i snön och gjorde snöänglar som aldrig förr. De älskar när det snöar. Jag gör det inte. Snö får det gärna vara - men det behöver inte vräka ner.

Efter promenaden packade jag mina träningssaker och traskade ner till Atlet. Köpte mig ett halvårskort. Äntligen ska man komma igång med träningen. Nu ska jag ge upp mitt liv som säckpotatis. Jag ska bli träningsfreak igen. Underbart!

Vi har hämtat vår dekoder till tv´n idag. Det känns så himla lyxigt! Vi har både bredband och massor med roliga kanaler : ) Jag älskar vår nya lägenhet och alla dess tillbehör. 

Jag börjar jobba vid halv sju i morgon bitti, så om jag inte ska vara en levande zombie så är det på tiden att hoppa till kojs nu. Åh, längtar faktiskt tills imorgon, trots att jag ska jobba. Vi ska på middag hos mamma och pappa senare på dagen och sen vi på nyårsrevyn. Shohoo!

Natti Natti