Underbara dag

Idag har jag haft en helt underbar dag! Den började kanske inte sådär jättebra, men blev bara bättre och bättre :) var nämligen hur trött som helst när jag vaknade idag..oj oj oj, men ajg tog mitt upp till slut. Så vid klockan elva mötte jag Julia och Anna. Vi vandrade ner till stan i det vackra vårvädret. Det blev en riktigt snygg frisyr på Julia som klippte sig hos Marie på People. Själv så får jag hålla ut tills nästa vecka med att bli ompysslad och omstylad, längtar!! Idag fick jag assistera "extramamma" medan Julias hårtussar svävade ner til golvet. men det var inte heller så tokigt må ni tro...Anna är faktiskt världens sötaste och snällaste bebis. Tycker om henne så mycket... <3 Hon gnyr tyst när hon ligger i min famn... waa, man blir helt bebistokig när man umgås med henne. Hihi.

Sen blev det en fika på Kaffekannan och även lite spaningar i affärer. Men hittade ingenting dock. lite tråkigt tyckte jag, men bra tyckte plånboken :)

Vi mötte upp David på vägen hem som faktiskt fyller år idag! Grattis, grattis, grattis!! Vi kilade till Röda korset, eftersom det ändå låg påvägen hem. Där hittade jag en jättefin gungstol och två skinfotöljer. Hur billigt som helst! Gungstolen för 100 kronor och fotöljerna för 50 kronor styck! Helt sjukt! Fy satan vad glad jag blev då - och plånboken. (Vad fyndig jag var nu, haha)

Snälla David skjutsade mig och Pontus dit senare så vi kunde hämta gungstolen och fotöljerna kommer hit imorgon med hjälp av Tengvers bil :D



Hmm...vad har hänt mer då?, undrar ni. Är det möjligt att det har hänt något mer i denna flickas liv idag. JA, det är det! Jag, Pontus, Tengver, Tobbe, Jimmy och Ida tog oss en bowlingrunda förut. Det var hur roligt som helst och jag spelade så bra(?) att jag har ont i hela mitt vänster ben. Men fy bubblans vad roligt vi hade!

Ikväll blev det bara tvkväll med Lets dance-finalen och HJÄLP. Jag är störtnöjd över att finalisterna, riktigt värdiga vinnare. Ett stort grattis till er!

Nu ska jag sussa för natten, det blir en lång helg denna helg med jobb, jobb och såklart...jobb.

Ha en underbar helg mina trogna läsare! Kram på er!

Matiii!

Då är maten klar och bara står på bordet och väntar på att Pontus ska komma hem. idag har kocken (jag) lagat kabab, ris och värsta goda salladen :) fy satan så gott det ska bli!!

Efter maten blir det lite dammsugning och promenix...och sen väntar som sagt jobbet. Längtar tills imorgon för då ska jag och Julia till people och Julia ska bli snygg i håret :) Shohoo!

Fräsching

Jag måste komma igång med träningen igen. Känner mig lite förslappat nu faktiskt. Vill röra på mig. Blir väl till att sätta igång nästa vecka förmodar jag...

Är nyduschad och fräsch nu, ska ta mig en promenix med sessan straxt. Får se ifall vi går till willys eller bara vandrar omkring. Om vi inte går till willys så tar jag mig en cykeltur dit sen. Ja, som ni märker så är min migrän betydligt bättre och jag hoppas och tror att det ska gå bra att jobba ikväll, även om jag inte är så värst pepp på det. Men men, thats life.

Nu ska jag sätta lite färg i mitt ansikte och en tofs i mitt hår så är jag redo för denna dag. Ciao!

Åter en dag i mitt liv :)

Jag och Pontus är hos min syster, fast hon är inte hemma ;p "Vaktar" bara Alice när hon sover, så det är ganska slappt. Vi skulle ju ändå bara titta på tv ikväll så då kunde vi lika gärna göra det här :)
Jag har varit på smyckesparty ikväll och där införskaffades det några finfina grejer.Jätteskoj. Fick proffs-hjälp av Annika. Det var jätteroligt att hon ville följa med :)

Tidigare idag så har jag varit hemma hos Julia och lilla Anna. Oh, vad hon är söt...o så mycket hår ungen har! Hihi, hade det så mysigt med den lilla kickan i min famn <3
Gav presenten som vi köpte igår också, en jättefin barbapapa-flaska eller vad man ska säga. Den är rosa och med barabapapa på och så kan Anna dricka ur den när hon blivit lite större :) Verkade vara en riktigt uppskattad gåva så jag känner mig nöjd. En oerhört trevlig vistelse var det hemma hos Julia minsann. Blev bjuden på både kaffe, citronvatten, kakor, choklad och senare även wokad kyckling och grönsaker med ris. Mums!
Är så glad att jag gick dit några timmar så jag slapp tänka allt för mycket med allt det jobbiga...Julia fick mig på andra tankar och vi pratade både ditten och datten. Hihi.

Vaknade med migrän idag igen. Suck. Men efter fyra tabletter Eeze så försvann smärtan och jag kände mig oerhört lättad. Så efter Julia-besökandet så blev det till att hem, gå ut med Pepzi och sedan diska. (kors i taket!) Så nu är det ordning på tillvaron hemma igen, skönt!

Nehepp, ska återgå till soffan, jaffa och Pontus. Gonatt gott folk!

ps. Om det är någon som orkade läsa igenom denna smörja med babbel hit och babbel dit så är jag djupt beundrad. Wow. ;D ds

Här är jag igen

Då har man ätit mat, köpt en sak på stan som hålls hemlig ifall personen i fråga skulle läsa detta ;p och även ätit en glass. Nu ska jag slänga mig i soffan... Mår lite bättre nu faktiskt, skönt. Ska nog orka med och diska sen..och dammsuga ska jag kanske göra med. :)
Bye

Migrän-jävel

Jag skulle vilja städa, göra fint och framför allt - diska. Men mitt dumma huvud klarar inte av det. Då känns det som om huvudet kommer sprängas. Jag vill vara ute i solen och vandra omkring, det är ju så fint väder. Man borde vara glad för det fina vädret. Men jag vill ha regn och rusk. Jag vill gömma mig här inne i lägenheten och inte behöva se solljus på flera dagar. Jag vill slippa sol och ljud. Jag vill ha mörker och tystnad. Snälla monster i huvudet lämna mig i fred nu. Jag har aldrig haft migrän innan i mitt liv, men nu de senaste veckorna har det kommit hela tiden. Varför? Varför just nu? Aj.
Jag ska sätta mig i soffan, i mörkret och tystnaden och skriva lite. Funderar på saker som är värda att fundera över. Jag ska strunta i allt som hände i går och bara fokusera på boken. Sen kanske jag sover en stund med...
Återkommer senare med en uppdatering...
Hej på´re.

Aj aj

Besvikelse blandat med migrän.

Min helg

Det blev en lyckad inflyttningsfest hos Nina igår, trots lite förseningar och glömda presenter. Det sjöngs Singstar, åts taccopaj och dracks vin. Runt tolvtiden begav vi oss ner till stan. Det blev Harrys för hela slanten :) Men jag och Pontus tröttnade efter en och en halv timma eller något sådant. Så vi bestämde oss för att gå hem till Malin och dricka kaffe, haha...men Pontus trippade hem istället så jag fortsatte färden hem själv till Malin :) Tillbringade ganska många timmar där...och var inte hemma förrens klockan slog sex. Tänkte inte gå och lägga mig alls när jag väl var hemma. Det kändes så onödigt,det var ju morgon! Men Pontus sov som en stock och jag visste int evad jag skulle göra vaken i ottan, så jag gick snällt och la mig jag med :) Sov som en stock fram tills klockan ett, då ringde pappa och undrade om vi haft det trevligt igår och ifall vi ville äta middag hos de idag. Klart vi ville det :D

Så det blev till att gå upp och fräscha till sig lite. Pontus och jag åt våfflor till frukost/lunch och det var mer än gott! Sen gick jag ut i det fin-fina vädret och lekte med Chabo på gräsplanen. Han sprang, sprang och sprang..so sweet. Vi kastade med leksak och tränade även lite lydnad. Det är inte klokt hur smart den hunden är... Ni som har träffat honom förstår vad jag menar. Han har börjat komma i så bra form nu igen också så han hoppar som en Gud, riktigt flyger upp i luften med hela sin kropp.

Maten hemma hos mamma och pappa var som vanligt gudomlig. Nina och Alice var där med, trevligt värre. Efter maten blev det till att åka och storhandla. Så nu jävlar har vi mat igen :D

Tittade på "Parlamentet" förut och blev besviken hur mycket bra de har klippt bort sen inspelningen. Kändes som att de klippt bort ALLT det roliga...hmm, förstår inte hur de tänker...

Ne, nu ska jag sluta babbla och slänga mig till sängs, läsa lite och sen somna sött. Det är en tidig dag imorgon. Så... Natti natti.

Parlamentet

Då är man hemma igen. Vi har haft en underbar dag i Stockholm idag...tittat i affärer i Gamla stan och sedan varit på "Parlamentet", vilket var helt fantastiskt bra. Det var högt över mina förväntningar...jisses vad der är duktiga. Skrattade så mycket att jag fick kramp i skrattmusklerna i ansiktet efteråt! Får väl se om vi ses i tvrutan på söndag klockan halv nio. Hihi, vem vet?
Nu blir det till att ta en dusch och ta det lugnt resten av kvällen. Men annat blir det imorn, då blir det röj hos syrran ;)

Gonatt Sverige.
Ps.Jag efterlyser fortfarande kommentarer, bara så ni vet ;p ds.

Till Er alla

Jag vill bara uppmana alla mina läsare att skriva en komentar eller två. Jag ser att det är många som är inne och läser varje dag så så tråkig är jag väl inte trots allt. Så kom igen nu, lätta upp stämningen lite och dela med er lite vad ni tycker och tänker! Jag hoppas på en förändring inom en snar framtid.

Kram på er!


04:30 i fyra dagar

Den här veckan har varit konstig och annorlunda. Mitt mobilalarm har ringt halv fem varje morgon och jag har trött med snältt pallrat mig upp ur sängen. Halv sex har jag befunnit mig på jobbet och sedan arbetat flitigt till klockan två. Om jag skulle varit ledig hade jag legat hemma och sussat sött, men nu har jag tjänat kosing må ni tro. Men så har jag varit trött sen efter jobbet. Jag har kämpat och kämpat mot sömnen. Men mina ögonlock vill aldrig som jag vill. Så runt klockan fem har jag somnat in och sovit som en stock i tre-fyra timmar. Sen vaknat och tittat på tv i kanske två timmar för att sedan lägga mig till ro igen.
Jag har då inte varit så mycket till sällskap den här veckan. Det kan man lugnt konstatera. Men ibland måste man få jobba häcken av sig, det bara är så. Min sömnbrist håller nog i sig fortfarande misstänker jag och lär väl sitta i ett bra tag till nu när jag rubbat sömnen på detta vis. Men men, thats life. Nu är jag trots allt ledig i tre hela dagar och jag kommer njuta som tusan! Äntligen en ledig helg!!

Imorgon bitti bär det av till självaste huvudstaden för trevligheter som lunch i Gamla stan och titta på "Parlamentet" live. Misstänker att det blir en dag att minnas...

Kramis*

Here again

Det senaste avsnittet av Lost har nu tittats på. Snälla pappa spelade in det åt mig i onsdags, eftersom jag jobbade då. Så nu är man uppdaterad :)
Kollade på Parlamentet på tv nyss...oh, tänk på fredag ska man få se det live. Ska bli så jäkla spännande!
Nu ska jag läsa bok och sen sussa sött. För imorgon är det en tidig dag och jag ska jobba, hihi känns faktiskt riktigt roligt :) Kan det vara att jag jobbar någorlunda normal tid och att det inte är helg? Ledig två helger i rad och jobba i veckorna i stället, kan det bli bättre? I´m happy!

Nattiiiii.


Sväng-dag

Då har man varit ute och fart en massa...en sväng till Willys, sen till Kvantum följt av Karlssons, en sväng till Annika för att se de söta kissemissarna och sen hem till svärmor :) Vi fick lite käk och på det smaskigt rabarber te. Jag tycker verkligen om att vara där hemma. Allt är så avslappnat och jaa..man kan prata avslappnat till varandra :) När madde flyttar så har vi i alla fall första ching på lägenheten. För fy bubblans vad den är perfekt! Älskar läget den ligger på och den stora uteplatsen imot skogen. Mmm...
Jaja, jag ska inte klaga på vår lägenhet, för den är faktiskt riktigt bra den med. Men just markplan...oh, så mycket lättare allt skulle vara. Speciellt med hundarna...
Oj, vad mycket svammel det blev nu. Dags att sluta och svamla lite för mig själv istället. Ciao!

Annika 20 år

Gårdagen blev storslagen och svårslagen! Jag var hemma hos Annika och firade hennes 20-årsdag. Oj så mycket liv och rörelse och god mat :) Fy sinnes vad mätt jag blev, känner mig fortfarande mätt!
Eftersom det var musikkväll (såklart) så spelades det "Så ska det låta" som Annika och Niklas gjort själva. Oh, så roligt det var! Mitt lag vann och jag fick en fin "Pussel"- halsduk :) Sen vankades det Singstar och folk sjöng som aldrig förr. Mitt i alltihopa börjar Annikas katt Siw föda. Två så yrbollar tittade ut. Så underbart söta!  Jag misstänker att jag inte kommer kunna motstå frestelsen...vill ha, vill ha, vill ha! ;D Ska nog fundera ut lite namn sen tror jag, hihi!
Senare under kvällen spelades det poker och gitarr. En sådan livad och lyckad kväll är något att minns.
Grattis igen Annika! Och tack för en fantastik kväll!

Nu ska jag pallra mig till affären och köpa lite frukost tror jag...Baj baj...

Helgen är kommen :)

Äntligen är den helg och jag kan pusta ut lite granna. Anledningen till att jag är vaken nu är inte, tro det eller ej, inte pga sömnsvårigheter. Nej nej, Pontus ville bara titta på film med mig efter jobbet idag. Jag slutade ju straxt efter tolv så när jag var hemma blev det till att slänga sig på soffan och titta på "The butterfly effekt 2" Inte alls lite bra som ettan, men visst, den funkade.
Jag blev glatt överraskad när jag kom hem. Hatthyllan var uppsatt och allt var strålande rent. Oh, vad jag älskar mig händige man :)

God natt Sverige. Nu ska Sophie sova.


Sömntutan

Nu var det ett tag sen som jag skrev, men det har varit lite mycket av alltig de senaste dagarna. För att ta ett exempel så vaknade jag vid halv tre i går eftermiddag. Jag fick en smärre chock när jag tittade på klockan. Hej och hå, där hade jag legat och sovit 15 timmar i sträck!  Kanske tog jag igen all sömn jag missat dagarna innan eller så kände bara min kropp för att protestera lite och sova lääänge. Det var skönt i alla fall, fast jag fick lite bråttom när jag vaknade.  Hade sex missade samtal, bara till att sätta i gång att ringa. Kom på att jag och Therese skulle hem och gratta farmor på hennes 81-årsdag. Så på med kläder och ut i det gröna. Snart var vi framme hos famor med ett glatt humör och en fin blomsterarangemang. Hon var glad att vi kom och såg nästan lite förvånad ut. Haha, söta lilla farmor.

Nu är jag precis hemkommen från jobbet och sitter och mumsar på en minibaguette och dricker tranbärsjuice. Alldeles straxt blir det till att knoppa. Är väl inte sådär jätte sömsen för tillfället. Så det blir till att läsa lite först :)
Gonatt!

Desperata hemmafruar-kväll

Det blev till att pallra sig hem till Malin ikväll istället. men det gick lika bra det, trots att jag var/är supertrött. Ska sova jättesnart och det ska bli sååå skönt! Blir en kortis med hundarna och sen läsa mig till söms. Älsklingen är fortfarande inte hemma, men de var vid gamleby nu så det är inte långt kvar :)
Min kväll blev lyckad, vad annars liksom? hehe..ne men vi hade supertrevligt, med kaffe, muffins, chokladpudding och grädde. En riktig frossarkväll som alla våra tisdags kvällar. Så ska det va! :D

Gonatt gott folk. Sov sött, för det ska jag.


Uppdatering

Då var man hemma igen. Har yrat runt på stan med Alex och Lizette. Fy satan vad jag har skrattat idag. Huhu, helt otroligt vilken träningsvärk jag lär ha i magen imorgon... Ni är så underbara mina tjejer!! Linn kom och joinade oss senare. Då blev det fika på Tant grön, jag åt en räkbaugette minsann. Smaskens!

Nu blir det till att  ta en sväng med hundarna och sedan slappa hela kvällen. Malin kommer hit så vi kan ha tv-kväll. Blir muffins och kaffe då. Wihoo :)

Jag är så glad! :D

Ajsing bajsing

Då har man tränat igen. Sitter här och åmar mig över min plötsliga värk i vänster fot. Aj. Vet inte vad som hänt, men ont det gör det. Märkte det när vi satt och trampade som bäst på cyklarna. Det bara small till och sedan vägrar värken att ge med sig. Typiskt.

Fint väder råder fortfarande, vilket är fantastiskt. Jag ska ner på stan sen och då tänker jag minsann inte bära min tjocka vinterjacka mera. Herregud, det är ju 12 grader ute. VÅR!! Ska ta på mig mina fina, gröna kavaj...oh, då känner man verkligen att vintern är borta. Puts-veck.

Undra vad man ska äta idag. Hoppas lite på att Alex vill äta något smarrigt med mig på stan. För jag är lite övergiven idag. Pontus är i linköping med Tengver, Tobbe och Jonny. Äta själv är något som jag drar mig för, så jag ska minsann tjata på Alex :)

Nehepp, nu ska jag sätta mig på balkongen igen och skriva bok!
Ciao*

Solstråle

Godmorgon Sverige. Här här ni mig, trött som få, men pepp som aldrig förr. Ska ner och träna snart, blir konditionsträning idag. Bränna fett, yey :)

Dagens väder verkar bli ännu bättre än igår, vilket medför att jag kommer ha en ännu bättre dag idag. Hur är det möjligt? Oh, sommaren är snart här!! Som jag har längtat...
Det är helt sjukt vad lite sol kan göra. Man känner sig genast piggare på morgonen av solen som sipprar sig genom gardinerna och liksom dränker hela rummet med värme, ljus och kärlek. Trots att jag inte sovit alltför många timmar inatt så är jag inte så trött som jag borde vara. Solen gör verkligen under och jag är tacksam för varje liten stråle som når mig.

Balkongen börjar bli fin nu. Möblerna är rena och på plats, pulkorna är hemskickade till syster igen och ljushållaren är upphängd. Det ända som saknas är en matta på golvet och gardiner i de stora fönstrena. Kommer bli så fiint!

Hej på´re!

Underbar

Underbart väder, underbara vänner och ett underbart humör. Det är min dag i ett nötskal. Annika och jag tränade idag och vi körde verkligen gärnet. Oh, känner mig så duktig. Vi slog på stort efter träningen och köpte varsinn glass...ah, alldeles alldeles underbart att äta glass i solsken :) Att vi sedan gled runt lite i caben var liksom plicken över i:t!



Idag har jag fått en helt ny mamma! Hon har klippt sig och färgat håret och hon är bara så snygg! Elin och jag mötte upp henne efter friseringen och självklart var hon lika nöjd som vi av att se resultatet. People är verligen en oförskämt bra frisörsalong. Har ni inte varit där än, gå dit! Annars missar ni något stort, tro mig. Man kna helt enkelt inte få en bättre frisering! marie klipper, färgar och stylar som en gud. Jag ska själv beställa en ny klipptid inom en snar framtid...mitt hår börjar bli megalångt! Vilket iof är roligt, men de slitna topparna får gärna ryka.


Elin käkade hemma hos oss idag. Det blev mos, köttbullar och sås. Lätt och bra :) Måste varit skratt-pulvermos jag tillagade. Vi garvade så vi nästan kissade på oss. Haha! Tack gumman för en underbar dag/kväll!


Nu är Prison break precis slut, oerhört spännande! Känner mig lite hungrig, bah..jobbigt jobbigt. Kanske ska ta mig lite yoghurt innan det är sov-dags?
Blir i alla fall en promenix med hundarna så de får kissa gonatt :p

NajtiNajtii*



Bebisen var en tjej!

Åh, äntligen tittade Julia och Davids bebis ut :) Det blev en flicka! Så roligt..längtar så efter att få träffa den lilla tösen! Hon föddes straxt efter fyra idag, söndag. Hihi, så underbart! Grattis till er mina vänner!!



Min jobb-helg är över och jag kan pusta ut. Fötterna ömmar och ryggen är sne, men just nu är jag bara så glad att jag äntligen är hemma. Kommer vara ledig i två hela dagarn nu faktiskt. Skönt som tusan!
Imorgon blir det träning med Annika, följa med mamma till frisören och ta en sväng med Elin på stan. Hon ska käka hos oss sen också, blir väl till att visa mina bästa kock-kunskaper då, hehe.

Time to sleep*

Lördag var det här!

Solen fortsätter att skina och fåglarna kvittrar som aldrig förr. Oh, vad jag är lycklig!
Jag har precis lagat mat tills idag, eftersom jag ska jobba sen...igen. Jag har ju redan jobbat fyra timmar, så nu är det "bara" tio timmar kvar. Oj oj oj...jobba, jobba, jobba...
Nu ska jag lägga mig en stund och vila så man orkar med denna jobb(iga) dag. Puss & Hej!

Promenad-dag

Då sitter man här, vaken efter nästan tre timmars sömn. Ska straxt knoppa igen, ville bara updatatera lite granna :)
Dagen har mest bestått av promenader ute i fina vårvädret. Annika och jag skulle ha tränat vid ett, men det blev promenad och glassköp istället. Härligt! Sen gick jag ner till stan, vilket var mer ofrivilligt. Jag hade tänkt åka buss och kom precis när bussen stod på hållplatsen, chauffören såg mig, men körde ändå iväg...snacka om taskigt. Så det blev till att vandra vidare. Träffade Elin (Adolfsson) på stan, blev en fika och lite updateringar för varandra. Vi har ju inte setts på...jag vet inte hur länge. Men det var riktigt, riktigt trevligt. Synd bara att Julia inte kunde följa med... men jag hoppas bebben ger med sig snart. Håller tummarna för dig gumman!
Nehepp, om man skulle sussa vidare då? Gó natt Sverige.

Morning

Kanske har man äntligen lyckats hitta en dygnsrytm? Vaknade vid halv nio av att Pontus mobil ringde och sedan dess har jag varit pigg som en nötkärna!
Jag ska ta mig en promenad med doggisarna straxt. Sen blir det till att tvätta arbetskläderna, träffa Julia och senare kanske det blir en svängom på gymmet med Annika. Vi får se, vi får se...
Chip och hej!

Give me sugar

Tränat gärnet tillsammans med Annika idag. Fy sinnes vad vi kommer bli snygga :) Sen bar det av till stan. Jag trippade till arbetsförmedlingen och berättade hur läget var och om min braiga nyhet, hihi :D När möteet var avslutat så bjöd Annika mig på pizza. Oh, så gott...det fick vi faktiskt unna oss efter så mycket slit, hehe. Blir en extra träningrunda på gymmet imorgon bara för det.

Nu vill jag ha choklad och jag tror aldrig jag känt så starkt för choklad. "Jag vill ha det jag vill ha och jag vill ha det NU"  Ska jag pallra mig bort till affären för att köpa mig en bit choklad, eller ska jag morstå frestelsen? Känner mig dessutom så förbaskat sugen på sånna munkar som jag och Malin smaskade på igår kväll. Oh... vad jag vill frossa!

Min underbara kväll med min underbara vän

Jag fick till slut tag på Julia idag. Jag kände mig lättad att allt var under kontroll, blev ju så orolig när jag inte fick tag på henne under dagen. Men det visade sig att hon hade varit ute och promenarat nästan hela dagen. Så det var inte så lustigt. :)

Min kväll blev oerhört bra måste jag säga. Malin kom hit med munkar, tulpaner och sig själv, vilket självklart var det allra bästa! Vi hade jättetrevligt med både allvarsamma och roliga pratstunder. Oh, vad jag är nöjd med denna kväll :D Gilmore girls blev mest pratande igenom och rökpauser titt som tätt. (Noteras bör att jag bara är till som sällskap, inte som medrökare) Men när Desperate housewives började satt vi som vanligt som klistrandes framför tvn. Måste vara den bästa serien som skapats. Har ni inte sett den, se den! Annars missar ni något stort, jag lovar!

Nehepp, dags att läsa sig till sömns...Gonatt allesammans!


En punkt

Livet rullar vidare och jag vet inte vilken väg jag ska välja, vad jag ska göra eller vad som kommer hända. Kanske är det det som är meningen? Att man ska gå oviss om hur livet ska utspela sig? Jag vet vad jag vill, men min dröm är svår att genomföra. Ska jag göra som jag så många gånger gjort? Ge mig fan på att jag kommer lyckas och ge 100 procent? Skita i vad folk tycker och tänker och bara köra mitt race?

Promenix

Då sitter man här igen. Hemma efter en riktigt lång promenad. Hundarna och jag gick hela vägen hem till mamma. Pust och stön. Men ganska härligt ändå. Solsken och smält snö. I love it!
Jag har precis proppat i mig stekt ägg och macka, smaskens :) Ska ta och dammsuga här nu, ligger dammråttor överallt..usch, så tråkigt...
Waaah, vad trött jag känner mig. Promenarandet tog kål på mig.
Tack och hej!

Tttttttisdag

Nehe hörrni, om man skulle ta tag i sitt liv idag med. Dags för en proemnad i det fina vårvädret nu kanske? Sen blir det dammsugning, skriva lite och så hoppas jag på att kanske få se en liten skymt att Julia idag. Ska ringa till henne och se hur hon mår... om någon bebis är påväg ut ännu :)
Vill nog åka och hälsa på mamma idag med. Kanske blir det en promenad till henne?
Jaja, får se vad som händer. Men först måste jag ta på migh några vettiga kläder. Kanske inte är så uppskattat att gå ut i morgonrock?
Ciao.

Måndag

Mycket jobb har det blivit de senaste dagarna. Men imorgon så är jag faktiskt ledig :) Då ska jag ha en ego-dag och göra precis vad som faller mig in. Kanske träna, gå lång promenad i sol, skriva på boken, bara lata mig... och på kvällen så ska Malin komma hit så vi kan ha vår traditionella tv-kväll :)
Dagen idag har bestätt av träning, jobbande och tvtittande. En ganska bra dag får man väl ändå säga. Nu är jag trött som tusan och ska snart drömma härliga drömmar. I natt tänker jag sova HELA natten, ska minsann inte vakna av magont inatt inte...

Nattinatti*


Hur tänker du männsika?

Efter dagens hårda arbetsdag så fick jag äntligen belöning. Fest hos Ida, vilket var väldigt lyckat! HOn fyllde ju 20 och det känns makalöst att jag har kännt henne så länge som 7 år. Oj, oj oj...vad vi har hittat på mycket roligt tillsammans. Tycker om henne massor!



En dålig sak hände däremot nyss när jag åkte därifrån. Självklart fanns där en uppkäftig djävul som försöker smöra sig in hos folk för att sedan bryta ner dem totalt. Han småpratade med mig, pratade gamla tider, tyckte det var kul att se mig osv. Men så tog han upp en helt absurd sak, frågade den dummaste frågan som går att forma. Det är en sån fråga som man inte kan ge ett svar på. Man bara står där som ett frågetecken och undrar var medmänskligheten tog vägen?  Man undrar när skadeglädjen blev viktigare än medlidnadet? Var hans mål att knäcka mig? Var jag för glad för hans skull? En sån jävla idiot. Nu i efterhand önskar jag att jag bara att svarat ett rakt och klart NEJ. Men hur skulle jag ha hunnit tänkte ut det? Allt gick så snabbt, övergången mellan bra och dåligt var hårfin och plötsligt stod man där med ett hånleende riktat mot sig. Hur kan man överhuvudtaget få för sig att fråga vissa frågor? Tänker männsikan inte på vad han säger, lär han sig aldrig? Vissa människor ändrar sig då aldrig. Sorgligt.
Men trots allt så jag tänker inte mig låtas knäckas. Jag ska stå på mig. Visa att han inte kan dra ner mig till botten bara för att han själv ligger där och kvider. Säkerligen är han avundsjuk på det liv jag lever nu och det kan han gott ha. Bättre ska jag få det och då kommer han sjunka så lågt ner att man aldrig mera någonsin kommer försöka sig på att resa sig till min nivå. Aldrig. Han kan inte och han får inte skada mitt psyke någon mer gång. Han har gjort det för många gånger, nu räcker det. Punkt slut.


Fredags händelser

Jag började min dag med ett hårt träningspass på gymmet. Härligt! Hoppas att det ska vara en bidragande faktor till att jag kommer kunna sova gott inatt. JObbar ju hela helgen, så jag är tacksam för all sömn jag kan få.

Jag, Pontus och Tengver tog oss en sväng till Karlssons förut. Det öppnade ju idag :) Oj, vad grejer det fanns. Mej vilja ha allt <3

Nu ska jag äta matimati. Älsklingen lagar köttbullar och mos, yummie! Sen ska jag hämta ut min klocka. Har lite glömt bort det, så det är väl bäst att få det gjort.
Jag ska hem til Nina en sväng också. Hon ska få höra lite avsnitt ur min bok för första gången. Nervöst, men roligt!

Maten kallar! Baj!


Krogsväng

Kvällen blev längre än väntat. Vi är precis hemkomna från krogen. Det blev en sväng till Frappé med Pontus, Tengver, Jonny och Ida. Ganska så trevligt, det tråkiga är bara att jag inte mår så toppenbra. Magont och munont = Inte alls roligt.
Imorgon ska jag få sova jättelänge för en gångs skull...jag jobbar ju imorgon kväll så för att jag ska orka med det måste jag vila massor :) skönt! Ska bara slappa och läsa böcker  har jag bestämt mig för. Yey.

Näpp, lite yohurt får det bli nu så magen blir glad på mig. Gonatt allesammans!