Nära

 Nu ni, nu händer det grejer. Allt klarnar och den 1:a december blir jag dessutom sambo. Yey! Estockholmo, here I come!
Blev glad när jag talade med min chef idag också, så nu blir det arbete av i 10 dagar i november...skönt att dra in lite kosing.
Har väl inte så mycket mer att berätta. Förutom att Annika och Niklas är mitt favorit-par. Tack för att jag fått stanna här så länge! Imorgon blir ni blir av mig, men jag hoppas vi ses snart igen! :) Jag har verkligen haft så trevligt och så kul de här dagarna! Ikväll blev det Desperate housewives och den nya Beck-filmen Guds namn. Ostbågar blandades med popcorn och sedan övergick ätandet till masserande. Nu är min rygg som ny, tack min maräng!

Imorgon väntar en härlig dag! Nattinatti...jag vill inte drömma mardrömmar inatt, och jag känner en svag bris av lugn. Inatt kommer inte någon svett och mardröm störa... Gonatt!Sov gott kära läsare!
Puss!

Serverad

Nu är middagen serverad till mig och min maräng Annika.
Nu är det enda som saknas...Annika. Men snart så hoppas jag att hon dyker upp så vi kan äta min goda festmåltid! Ska lägga ut lite fina bilder sen på kalaset.
Hoppas hon gillar det...
Ikväll är det Prison break, wiiie! Som jag har längtat!
Puss och hej!

Min älskade saknade vän...

Värdet är så mycket mer än vad du tror.
Jag drömde inga vackra drömmar i natt. Det blev bara svett som blandades med mardrömmar. När jag vaknade var jag så innerligt tacksam för att det var morgon och jag fick stiga upp. Hela dagen har jag tänkt, tänkt och tänkt.

Blev förvånad när jag kolade mailen. Ett från dig. Dig som jag drömde mardömmar om, dig som jag vill prata med, dig som jag saknar.
Ögonen tåras när jag tänker på det. Tack!
Jag skrev ett svar på ditt mail och pratade nyss med dig i telefonen. Hörde din röst. Kände värmen som du sprider. Nej, jag är inte kär. Jag har bara saknat dig så fruktansvärt mycket!

Tröttis

Kvällen är kommen och snart stupar jag i säng. Men nu laddas min mp3 med bra musik. Älskade Winnerbäck blandas med Sister Hazel, så imorgon på väg till skolan kan jag njuta fullt ut. Lyssna på vackra stämmor och drömma. Älskade, saknade musik. 



Du är så förbannat  fotogeniskt så det stänker om det.

Gonatt!
/Sophie


Lyckan, det är jag!

image44

Hej och välkommen till Lyckan.
Min helg är svår att slå. Mina senaste dygn är svåra att överträffa, någonsin.
Jag och Annika var på make-up kursen i torsdags och blev så här finfina som ni kan granska på bilderna. Man fick sminka sig själv och två makup-artister ledde oss och visade på en modell hur man skulle lägga på sminket, vilekn ordning och om färger osv. Jag lärde mig så otroligt mycket och vågade mig på att köpa det där röda läppstiftet som jag så länge trånat efter. Visst klär det mig? :)
Köpte även en hel del annat och pengarna swichade förbi framför näsan. Men det var det värt!!

image46

På fredagen åkte vi in till city igen och lämnade av Niklas som skulle åka till Västervik under helgen. Sedan åkte vi glatt tillbaka igen och Annika visade mig Tyresö centrum. Mys! Vi hamnade på HM av alla ställen och införskaffade oss penslar till sminket och jag köpte även ett eget rött nagellack, eftersom jag inte är fräck nog att använda mer av Saritas nagellack. Så oroa dig inte gumman, du får det när jag kommer hem! :)
Blev även en sväng på systemet och sedan hem till lägenheten och kissekatterna. Lagade förträffligt god mat, lövbit, sås och ris. Yummi! Vin till maten och sedan var kvällen i full rullning...

image47

Idolerna på tv´n gjorde oss sällskap och varvades med annan musik när vi tröttnade emellanåt.
image49


image51

image52
Runt tolv befann vi oss i city och på språng i natten efter ett bra uteställe.

En riktigt lyckad kväll blev det. Hamnade på en nattklubb vid namnet Toxic Club och där rockade vi loss så pass att Annikas klack gick av. Men vad gör det när männsikan är självaste stålkvinnan?!


Igår var det bara till att slappa och ta det lilla lugna, då lördagens bravader visade sig i form av trötthet och en aning huvudvärk. Så vi ordnade med läsk och snacks framför tv´n hela dagen. Och ej att förglömma - vi åt pizza också. MUMS!!

Idag har vi varit ute på en välbehövlig promenix i den härliga höstluften. Siw har nämligen mysat med mig hela natten så hela min näsa andades katthår :p
Det blev några fina bilder bland Tyresö slott och höstens alla färger...
Visst är väl hösten ändå lite väl underskattad?
image54


image55

image56

image57

image59

image58


Dessutom så hittade jag mitt drömhus här i Tyresö idag...

image62
Fint va? :)

Japp, det var i stora drag mina senaste dagar och visst har det varit dragigt alltid! :D

Imorgon är det dags att återvända till verkligheten en stund. Men sedan blir det hem hit igen. Till Annika. Till Tyresö. Jag ska laga kasslergratäng till min maräng imorgon!
Jösses, vilka härliga dagar jag haft och kommer ha nu framöver. Jag fattar det knappt själv. Allt är så overkligt bra. Ja, jag är lycklig minsann!
/Sophie

Tack tack tack!!

Ni tror att ni skjälper
Men det ni gör
är att ni hjälper

Haha, tack så mycket. Fy fan vad ni gör bort er. Det här är skrattretande! Och bra. Och knäppt. Och så jäkla förutsägbart. Jag fick som jag trodde och ville. Nu kan ingenting stoppa mig. Man tackar!

Time for Estockholmo. Puss!

Per Gessle - akta dig!

I skolan var det så kul idag! En mycket bättre dag än igår, trots att jag var betydligt tröttare idag. Men jag har fått ut så himla mycket, lärt mig så mycket nytt så jag nästan spricker! Vill bara skika av glädje :D
Jag kom igång så pass att jag fick kommentarer av klassen så som
"Per Gessle släng dig i väggen" och "Det är som en låttext, är det där din karriär ska ta form?"
Underbara textens värld, jag blir stum av beundran. Jag bara älskar min skola, min klass och mina lärare! Jag har hamnat så rätt. Wiiiiie!

Som grädde på moset så ska jag och Annika på makeup-kurs imorgon eftermiddag och sen bär det av hem till henne. Så det blir Stockholm i fem dagar i rad, utan att behöva åka hem till min lägenhet. Ojojoj, kan det bli bättre?
På fredag bär det ut till storsdagsmiljön även nattetid. Får väl se vad det har att erbjuda, ska bli ytterst spännande...

Nu ska jag ta tag lite i mitt hem, diska lite, städa lite och sen är det lite tvtittande innan sömnen kommer till mig.
Ha en underbar kväll gott folk!
/Sophie


Morning!

Mardrömmarna hinner ikapp mig.
Idag tänkte jag verkligen gå upp klockan sex. Jag var t.o.m så pass vaken att jag tittade på mobilen när den ringde då. Men på något jävla vänster så lyckades jag somna om...igen...igen och igen. Gick upp vid tjugo i sju. Så nu får man glatt sätta sig på tåget vid åtta istället för halv åtta. Men det ska väl gå bra, kommer bara komma 5-10 minuter sent till skolan och det känns inte som hela världen om det händer en gång...


Alla ser det du försöker gömma.

More poem

Inte mer, sa du.
Ännu mer, sa jag.

Jag kom nära
För nära?

Du tror att jag inte förstår någonting
Men jag förstår allt

/Sophie


Dig

Jag skulle räknat dina skor,
nu drömmer jag bara om dom.

Idag är jag, eller borde vara, piggare än vanligt. Piggare än vad jag varit de senaste dagarna, den senaste veckan som passerat. Tio timmar har sovits igen med mängder av drömmar. När man vaknar tänker man på en sak, men ändå hundra olika.
Om jag är trött eller inte idag lär märkas på tåget till skolan. Somnar jag eller lyckas jag hålla mig vaken för ovanlighetens skull?
Ser fram emot en ny och spännande dag i skolan! Det är alltid lika kul att gå dit och alltid lika skönt att slippa tänka på någonting annat än det som sägs på lektionerna. Jag låser liksom in mig i en underbar liten bubbla i skrivandets värld när jag är där. Oh, kan inte bli bättre!

Dags att borsta tänderna och sen dra, kanske skriver en rad eller två senare under dagen.
Hej på´re!

Grubbel


Som fastklistrad sitter jag här. Orkar inte göra någonting. Vill bara att tiden ska gå, vill sova snart. Jag orkar inte städa, inte diska, inte plocka undan någonting överhuvudtaget. Jag som alltid annars måste ha det så ordningssamt i mitt hem. Men det är som om det liksom inte spelar någon roll. Städa kan man göra en annan dag.
Grubbla gör man nu. Jag tänker alldeles för många tankar. Mycket har hänt och mycket fortsätter att hända, även att jag säger stopp. Även att du säger stopp. Inget kan bara sluta. Även att du vill. 
Jag är förvirrad. Förstummad. Förundrad.

/Sophie

Ingenting

Du tror att du vet allt
men du vet ingenting
Ingenting

Du tror att du kan förstöra allt
men du kan ingenting
Ingenting

Du tror att du lyckas med allt
men du kan ingenting
Ingenting

/Sophie

Gone

Man slutar aldrig att förvånas. Det summerar nog helgen ganska så bra faktiskt.
Nu är man back on track trots allt och livet rullar på.
Allt som heter killar kan dra dit pepparn växer, förutom en: Lars Winnerbäck. Min egna medicin, mitt läkande plåster. Tack Winnerbäck för din musik.
Dags att skriva lite egen poesi till skolan imorgon... Så...önska mig lycka till!


?

Klarar jag mig verkligen utan?

Dagens visa ord

Jag måste ersänna: jag är ur balans. Jag skakar. I hela kroppen. Men det märks mest på händerna. Dom darrar. Hjärtat slår fortare än vanligt också. Svårt att sova. Svårt att vara vaken. Men lätt att drömma.
/Sophie

Lägenhetsletande och sömnbesvär

Då har man hittat några lägenheter som planeras att ringas på i morgon. Blir till att prata med klasskompisarna först och höra vad de tycker och om det finns några fler förslag också. Känns ganska bra nu faktiskt... Håll tummarna för mig nu!

Winnerbäck sjunger fortfarande och jag har lugnat ner mig lite. Kan nog faktiskt sova ganska snart. Vilket skulle vara mycket välbehövligt. Hungern är i alla fall borta nu. Bara tankarna som snurrar lite fortfarande.

Ska beställa klipptid och massagetid imorgon med! Så jäkla skönt det ska bli. Shohoo :)

Dags att drömma...
Natti*

Om du...

"Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans"

(Om du lämnade mig nu - Lars Winnerbäck)



Jag kan inte sova. När tankarna snurrar och magen kurrar är det svårt.
Då får Winnerbäcks nya skiva trösta mig tillsammans med knäcke och mjölk.

Mycket om lite

Mycket har hänt på kort tid och nu säger mitt inre stopp. Jag tror det är många som håller med mig. Eller jag vet att det är många som håller med mig. Men nu känns det som det går mot ljusare tider.
För tillfället letar jag ny lägenhet, igen. Måste närmare huvudstaden. Det är ju trots allt mitt nya hem. Stockholm, ljuva Stockholm. Jag trivs förvånadsvärt bra där. Har lärt känna så många underbara männsikor så det är svårt att tycka något annat :)
Saknaden efter familj och vänner i Västervik är iof stor. Men jag överlever. Har varit hemma så mycket nu den senaste tiden, så det känns bra. Det behövdes kan man säga. Ibland behöver man liksom ladda om batterierna och bara umgås med de man tycker om. Ibland behöver man fly vardagen lite. Snart är ibland igen. Snart är jag hemma igen. Eller hemma och hemma... vet faktiskt inte vart mitt hem är längre. Jag liksom lever i väskor, lever i påsar, lever på tåg. Jag lever på flykt. Men min säng bor ju ändå här, fast ingen annan. Så det räknas kanske  ändå inte som mitt hem? Jag och min säng, jag och mina saker bor här. I E-tuna, i världens ende. Hur hamnade jag här?
Ibland så har jag väldigt svårt att förstå mig på mig själv.