Körtelfeber-helvetet

God morgon där ute.
Jag har ätit frukost, rostade mackor, apelsinjuice och kaffe. Intresseklubben antecknar va?

Är irriterad över att min körtelfeber envisas med att klamra sig fast. Jag vill bara vara helt och hållet frisk. Längtar efter träning och fullt välmående. Om jag inte mådde bra inuti nu, så skulle jag gått sönder för länge sen. Mellan klockan ett och sex igår låg jag som ett paket. Sov lite ibland, annars bara låg. Stilla och meningslös i sängen, oförmögen till att röra mig. Och i morse när jag vaknade var den där igen. Febern. Skållhet hud, svettig hårbotten och ömmande muskelatur. Tar mig några tabletter och hoppas på att den sjunker.

Snart ska jag ta mig en dusch och sen fixa det sista på mitt CV, innan det bär av på lite läkarbesök. Önska mig lycka till!

/Sophie

Oj så SKOJ!

En bra nyhet föder en annan. Jag bara älskar positiva ekorrehjul!
/Sophie

DH

Det är tisdag idag. Då när jag alltid brukar, eller brukade, titta på Desperate housewives. Men de senaste fem, kanske sex veckorna har jag haft andra saker för mig. Så min kära pappa har troget spelat in allt. Och ska göra det även idag. Tror det är säsongsavslutning snart, men jag har ju några timmar att gotta mig ändå.

Mina körtlar är fortfarande svullna och ansiktet ser missformat ut. Är tjock under hakan, det vägrar lägga sig helt. Dumma, dumma körlelfeber.

Snart ska jag ge mig ut en sväng. Titta förbi hos Fia i butiken och käka frukost med damen. Sen bär det hem igen för att skriva rent jobbansökningarna.

Oj, vad dålig jag var på att skriva idag. Kan jag vara lite trött fortfarande? Eller så är det kaffesuget som måste stimuleras.
Ha en fin dag. Puss!

/Sophie

This is life!

Sitter på balkongen. Solen skiner, det doftar blommor och radion sjunger om sommaren. Pepzi ligger vid mina fötter. Vi har ätit frukost här ute och i morse gick vi en långpromenad nere vid vattnet. Jag gick förbi mitt drömhus. Det var länge sen nu. Som jag gick där. Och länge sen som jag kom på att jag vill bo just där. Förmodligen kommer det aldrig inträffa. Men man kan alltid drömma. Vissa drömmar slår faktiskt in. Vissa saker bara händer som man inte trodde skulle hända. Men vem vet, kanske sitter jag i det huset om ett år eller två? :)

Vi åker båt. Jag kör och du sitter mitt emot. Mina gosedjur följer med också. Vi åker fort fort. Det blåser i håret och stänker lite från vågorna. Vi sjunger sånger tillsammans. Vi nynnar högt för att överrösta motorns brummande läte. Vi stannar till vid en kobbe och läser en bok ihop. Sen åker vi hem, stiger av madrassen och går ut i köket för att äta lite lunch. Minns du mamma, minns du hur bra vi var på att leka när jag var liten?
Det var min mammas dag igår, och alla andra mammors med. Men jag har det finaste av alla, så jag är extra tacksam för min mor just är den hon är <3

NU ska jag skriva klart mina jobbansökningar, så planerna inför hösten blir som jag vill.