Fluffy day

Går dagen blev hur lyckad som helst. Jag vet inte när jag skrattade så mycket senast! Mamma och pappa bjöd ju med mig och Pontus på nyårsrevyn. Innan vi åkte ner till de så bjöd de på mat också. Kräft soppa till förätt och sedan pappas omtalade oxfilè till huvudrätt. I love it!
Och nyårsrevyn var mycket uppskattad som sagt. Åh, önskar man kunde gå igen...men det var sista föreställningen igår :(
Ingrid regerade scenen. Och det är inte förrens igår som jag insåg hur duktig sångare hon är. Då bör det tilläggas att jag har haft henne som sångpedagog och lärare i tre år! Men hon verkligen blommar ut på ett annat sätt på scenen och verkligen visar vad man går får. Go Ingrid!

Det var helt underbart att få vakna tillsammans med älsklingen i morse. Jag kan inte minnas när det inträffade senast. Vi kunde gå och lägga oss tillsammans, vakna tillsammans och äta fruksot tillsammans <3
Vi brukar jämt jobba om varandra, han i veckorna, jag på helgerna. Men inte idag. Sova, sova, sova. Mysa, mysa, mysa : )

Vi åkte hem till mamma och pappa en sväng förut och gav de en finfin blomma som tack för igår. Så var vi förbi hemma hos Nina för att se hur hon har fått till det. Det är fortfarande mycket att göra. men fint, det kommer det minsann att bli.

En klocka från Rusta har vi varit och införskaffat oss idag. Den är mycket rejälare och finare än den gamla som nu ska få ett nytt hem : soporna. Sen åkte vi till ÖB. Där hanldade vi lite svamp, marinad och lite annat smått och gott. Något annat som var välditgt gott (och onyttigt) var åhmans förut. Ja, jag vet, egenltigen ska ju jag vara nyttig. Inget fett och socker. Bara frukt, grönt och träning. Men ibland så får man faktiskt vara onyttig. Dessutom så är det faktiskt söndag idag och jag har träningverk i hela kroppen. Aj.
Så det blev helt enkelt en fluff fluff dag idag.

Tack och hej, åter kommer kanske senare.
Kram på er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback