Vi rockar!

image121
Här här ni oss. Jag och min kumpan. Sopika i egen hög person.
I helgen visade vi vad vi gick för och visst var folk nöjda, nästan lyckliga av vårt musikaliska framträdande. Och jag är lika lycklig jag. För nu är fötterna fria, vinden ljummen och gitarren stämd. Ge mig en drink och jag sjunger för dig hela natten ;)


En stor upptäkt gjordes i går kväll. Jag har växt två centimeter, vilket innbär att jag nu mer mäter 167 cm över jordens yta. Yey, im starting to be a grown up!
Så ni som fått höra från er skolsyster och alla möjliga puckon där ute att man slutar växa vid 14 års ålder, lyssna inte på deras osanningar. Alla männsikor står faktiskt i växten tills de är 23 år fyllda. Det visste du inte va? Ett härligt tillstånd har sjunkit in i mig sen jag fick denna information. Jag är inte vuxen än och kommer inte vara det på ett par år.
Ålderskris, baj baj!


10 dagar kvar tills jag lämnar denna adress och tar min väska och flyttar ner några mil i svea rike. Hem till västervik, hem till kärleken, hem till gemenskapen.
Men visst kommer jag sakna detta lilla kollektiv. Så därför är redan en tripp inplanerad i sommar, med Gröna lund, Casino och allmänt mys i storstaden.
image124

/Sophie

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej kompis :)
Låter som om det gick mycket bra på dopet, hoppas att jag får höra låten någon gång, är så nyfiken ju!

Snart är du hemma vännen. Då är jag arbetslös. Det betyder att vi kan träffas så ofta vi kan :D

KRAAAAM

2008-04-27 @ 21:34:31
Postat av: Tess

2008-05-24 @ 18:48:42
Postat av: Tess

Ni var mer än underbara och Max lystnar med ett lugn på er varje dag! Älskar dig käraste lillasyster.

2008-05-24 @ 18:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback