För trött?

Jag är så rastlös. Jag har inte en aning om vad jag ska hitta på. Visst, jag skulle kunna städa toan, som jag skrev förut. Men jag har verkligen ingen lust. Jag skulle också kunna skriva bok, men jag har ingen inspiration till det. Jag vet inte vad som hände. All luft bara gick ur mig. Funderar på att ta en sväng med hundarna och sen kanske packa ner det som ska tvättas imorgon i påsar. Kanske, kanske inte.
Jag hatar verkligen när man inte vet vad man ska göra, vad man vill göra och vad man kan göra.
Vad gör du när du är för rastlös för att sova och för trött för att vara vaken?

Chabo hjärta Svea

Det blev hundbad tillslut ialla fall. Det var så mysigt! Jag, Julia och David drack kaffe och åt bullar, medan Chabo och Svea sprang fram och tillbaka i vattnet med pinnar. Anna bara satt fridfullt i sin babystol och log. Så underbart härligt! Solen värmde oss rejält emellanåt, blåsten kylde nämligen rätt hårt ibland.
Snart ska jag springa bort med "The holiday" till Julia och David. Åh, den är så himla bra! Jag hoppas de också kommer tycka det :)
Disken är diskad och nu har jag bara kvar att städa badrummet, sen är allt tiptopp här hemma. Jag funderar på att sätta mig vid den bärbara och skriva vidare lite på boken med en kopp kaffe och sjunka in i min egna värld. Jag har ju ändå två, nästan tre timmar att fördriva innan älsklingen kommer hem. Så något vettigt ska man väl kunna prestera...
Per Gessles nya skiva spelas flitigt på cd´n just nu. Jag måste öva in den till konserten, längtar som en tok! Elin och jag var och hämtade våra biljetter på Städcentralen igår. Fy tusiken vad skoj vi ska ha! Rocka loss ;p Haha... Ne, men allvarligt så kan jag inte rå för att jag tycker Gessle är grym, bra och genial. Han rockar, han gör faktiskt det. har ni inte förstått det än, så lyssna en gång till...
Några andra som också är grymma är Takida. Jag kunde varit på deras konsert just nu i Motala. Men bara för att jag ska jobba imorgon så kunde jag inte följa med :( Jag måste undersöka vart och när de ska spela nästa gång. Är det någon som vet?

Jobb och barn

Min dag har än så länge inhållt jobb och barnvaktande. Direkt efter jobbet kom Nina hit med Alice så hon och jag spaktserade ut med hundarna och gungade lite i parken. Jag känner mig ganska så trött. Det var jobbigt att städa ett hus på fyra våningar...tur att man inte har ett sånt stort. Fast jösses, jag skulle vilja ha ett sånt. men då skulle jag också anlita städhjälp, det är ett som är säkert.
Nu sitte rjag och väntar på att Julia ska ringa. Vi ska ut med hundarna till Gränsö så dom får bada lite. Fast vädret känns inte som det bästa nu. Men vi gör helt enkelt det bästa av situationen :)
Pontus kommer inte hem förren vid åtta idag. Så det var trevligt att Julia och David vill spendera lite tid med ensamma mig.
Jag kommer med en uppdatering senare, om hur vida det blev något hundbad och så :)
Tingeling!

Frappé-onsdag

På Annikas begäran så skriver jag nu lite kort om min gårdag :) Dagen som började så dåligt, slutade riktigt bra.
Jag trippade hem till Annika runt halvåtta-tiden igår kväll och någon timma senare var vi hemma hos Sanna där det blev riktigt partajande! :) Det spelades spel, pratades och skrattades så det stog härliga till. När klockan slog tolv cyklade vi ner till stan. Det var massor med folk som man kände igen ute och jag trivdes som fisken i vattnet. Det blev cider på cider och en tequila slank ner med. Jag dansade som tusan och ville dra med mig hela stället upp på dansgolvet :D Och jag måste ersänna att jag lyckades ganska så bra!
Tack alla ni som jag överhuvudtaget pratade med igår kväll. Det var en fantastisk kväll och jag såg inte någon sur min någonstans. Glada männsikor är det bästa jag vet!

Ciao!

En dålig början...

Nyvaken och trött sitter jag här och..sitter. Frukosten är nyss äten. Den bestod av kall Cappuccino och cheeze dippers. Kanske inte världens bästa, men det var gott. Det dög i alla fall.

Jag hade planerat att vakna helt av mig själv idag. Ingen klocka som ringde, inget som störde min skönhetssömn. Men störd, det blev jag. Min otäcka mardröm jagade mig till att vakna och när jag väl var vaken så märkte jag inte det förrens en bra stund efter. Drömmen var så stark, så levande. Jag var så rädd, helt vettskrämd.

Jag är lite smått irriterad just nu. För min mobil vägrar fungera?! Det står att man bara kan ringa nödsamtal! Hallå, jag har kunnat ringa under hela tiden vi bott här, det är vanligtvis bra mottagning. Wah, bara för att jag ska ringa Alex. Det funkar inte och jag kan inte få tag på henne och hon kan inte få tag på mig. Men jag funderar på att styra min kos hem till Julia och låna hennes telefon. Idag suger det verkligen att inte ha någon hemtelefon. Det är synd om mig idag, stackars Sophie.


Gränsö

Idag åkte jag, Annika, Julia och Anna ut till Gränsö för att bada. Men det blev inte så mycket badande av, inget alls faktiskt. Det började regna precis när vi hade köpt glass. Typiskt, men vi sörjde inte för det, utan gick glatt och satte oss under tacket och smaskade vidare :)
Vi blev kvar en bra stund där ute. Men efter ett tag beslutade vi oss för att ta en sväng ner till stan. Jag var tydligen på en himlans shopping-humör idag. Köpte en tunika från Lindex, ett par vita crockerjeans, ett par mörkblå reprayjeans och ett jättesött turkost/vitt linne från JC. Och jag som säger att jag aldrig hittar kläder där! Haha, är så fruktansvärt nöjd. Behövde verkligen jeans också, så det var toppen!! :D

Nu måste jag ut med mina tussisar. Baj baj!


Midsommarnatts-balkong

Min dag är så bra, så bra, så bra :) Har jobbat tio timmar idag, vilket resulterade till att jag både öppnade och stängde, eftersom vi hade lite mindre timmar öppet. Så tusan vad jag har tjänat pengar i dag, oh vad jag och min plånbok ska bli glada. Hihi.

Nu sitter Pontus, Tengver och Ken ute på balkongen och vi har grillat och spelat gitarr. Nu jäklar är det sommar!
och itne nog med det -  det är midsommar med. Så glad midsommar på er!!
Nu ska jag återgå till balkongen och grabbarna. Vi ska dricka lite kaffe och lyssna på musik. Sister Hazel - Om Sophie själv får välja.

Puss o hej!

En tisdags-kväll i Sophies liv

Kvällen fördrevs hemma hos Malin. Det blev en himlans mycket prat, glass med jordgubbar och tv-tittade. Eller rättare sagt, vi SKULLE titta på "Äntligen hemma", men när det bara var tio minuter kvar insåg vi att vi inte sett någonting. Haha, bara haft ögonen för varandra och pratat ;p Men Vi tittade desto mer på "Gilmore girls" som började idag igen :)
Nu sitter man här och har proppat i sig två ostmackor och är mätt och belåten. Är en aning spänd inför morgondagen. Men det ska bli sååå skoj :D

Chip och hej!

Rätt, men fel?

Det är inte klokt vad jag jämt ska träffa rätt folk på fel platser, med fel kläder på mig och allt bara blir fel... eller det blir inte fel. Det bara känns fel. Men egentligen är det ju som sagt rätt. Haha, blev det för snurrigt nu?
Tror i alla fall att Annika hände med, vi hade nämligen den diskutionen förut på stan :)
Förresten så undrar jag om jag inte är synsk. Någon slags övre kraft verkar jag ändå ha. Vädigt ofta så känner jag på mig saker som ska hända, som sedan händer och allt bara känns så..typiskt.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, för att sedan gå en promenix med hundisarna. Sen styr cykeln hem mig till Malin. Vi ska prata och kanske blir det en kopp kaffe där med? Känns som om jag behöver det...
Chill!


Stora ord

Hey, my name is Sophie and tomorrow morning i must wake up at 4:45 and Im still awake.
-Varför? undrar ni och kliar er i pannan.
Jo, det ska jag ta och berätta : När man är mitt uppe i ett lyckorus så kan man inte sova. Jag satt och kollade runt bland alla olika sidor om boende runt omkring Stockholm och plötsligt insåg jag det. Vi ska verkligen flytta, allt är på riktigt. Det här händer. Jag har kommit in på en skola mitt i centrala Stockholm. Jag har fått en chans. En helt underbar chans dessutom. Inte f-n kan man sova då. Lyckoruset liksom bubblar i mig. Hela magen är full med fjärilar som dansar polka. Jösses, kommer jag någonsin kunna sova igen? Glädjen gör mig så pigg! Fast kanske kan de två koppar kaffe som jag drack förut ha spelat in en liten roll. Men det är bestydelselöst nu. Allt jag känner är total lycka. Men jag är nog faktiskt inte helst ensam om denna lycka. Alla i min närhet tycks smittas av mig. Min familj och mina vänner ser på mig och ler. De glädjs med mig, trots att jag slits bort från dem i två år. Mamma studsade t.o.m. av glädje när jag berättade för henne. Hon fick tårar i ögonen, kramade om mig och utbrast
"Där ser du, det är inte bara jag som tycker du är så duktig!"
 Det kallar jag riktig kärlek. Ren, klar och äkta kärlek.

Gonatt...igen.



Idag är det måndag

Igår träffade jag Annika. det var så himla roligt att överhuvudtaget se henne igen. Vi tittade på mängder av bilder och även lite film från deras fantastiska USA-vistelse. Snacka om att jag är sugen på att åka dit nu. Men men, det får vänta ett tag...nu kommer pluggandet i första hand. Det känns inte fy skam det heller. Jag längtar som tusan tills skolan börjar. Oh, jag är så lycklig nu. Jag har bara 5 dagar kvar på jobbet. Hihi, kan det bli bättre? :D

Idag har jag bara jobbat, ätit, tittat tv och gått promenader med hundarna. En ganska slapp och bra dag faktiskt. Det var så oförskämt lite folk på jobbet. Jösses. Hoppas lite på att det kommer mer folk imorgon, vi är nämligen dubbel "styrka" då.

Nu ska jag spana efter lite lägenheter på internet och sen blir det sova. Jobb tiiidigt imorgon, börjar redan vid kvart i sex. Så tänk på mig när ni sover som bäst.
Gonatt och puss!

Kvällen

Nu gosar lilla Liza i mitt knä (som vanligt) och snart är det film-tajm. Pontus skulle bara rasta doggisarna först. Han var snäll och lät mig stanna kvar inne, jag har ont överallt. Misstänker att det är dumma basilusker som vill göra mig sjuk. Jag har ont i öron, bihålor, huvud och hals. Stackars lilla mig. Därför ska vi se en bra film(förhoppningsvis) och äta chips och dip. Yummi!

Annika är hemma nu :D Hon ringde förut, snacka om att jag blev överraskad. Åh, det ska bli helt bauta-skoj att få träffa henne imorgon! Jag längtar som en tok!

Chip(s) och hej! ;)

Elins student-dag

I går var det studenten här i stan och min älskade Elin firades med skumpa och presenter. Det var en sån härlig stämning hemma hos Elin. Alla var lyckliga och skojade. En mycket lyckad studentskiva måste jag säga :)

Senare bar det av till stan. Visst det var trevligt där med. men långt ifrån i klass som det var hemma hos Elin. Jag och Pontus vandrade hemmåt runt halv två och mellanlandade på Åhmans. Det var riktigt gott, även om jag blev mättare mycket snabbare än vad jag trodde att jag skulle bli. Förmodligen var jag egentligen fortfarande mätt efter buffén som serverades hos Elin. Den var så fruktansvärt god förresten...oh. Haha, kanske märks det att jag för tillfället är vrålhungrig?! Snart blir det mat, taccos. Pontus ska bara diska undan lite, så får jag inta köket sen :)

Det var liiiite segt att gå upp klockan sex imorse om man säger så... wah, cyklade ju hela vägen med...jisses, det var tungt. Men efter nästan fyra timmars arbete så styrde jag cykeln hemmåt igen. Zappade lite i soffan och sen blev det till att sussa i sådär 3-4 timmar.
Pontus och jag gjorde oss i ordning och sen gick vi på långprommenad hem till mamma och pappa för att hämta bilen. Och nu sitter jag här. Men det tänker jag inte göra länge till. Nu ska lagas mat!


Trött men partysugen

Jag är dödstrött just nu. Det snurrar och jag ser prickar framför ögonen. Ibland är livet hårt. men fasen så skoj jag ska ha ikväll. Det blir utgång med Ida och förhoppningsvis följer även Moa med. Därför ska jag ta mig en skön dusch nu och sedan sätta mig på balkongen och vila upp mig för kvällens bravader. Pontus kommer dock hem sent ikväll, eftersom han skulle jobba över. usch så trist, saknar han massor. Wah, så måste man äta själv med. Typsikt. Men jag rör väl ihop något smarrigt ändå...
Jag tror det kommer vara grymt mycket folk ute ikväll, det är ju studentvevcka. Hihi, känns skoj att träffa lite fookie.
Nehepp, da shower is waiting for me. Ching*

Estockholmo

Stockholm here I come!
Haha, det trodde jag väl aldrig. Men nu så bär det av till Stockholm och jag åker dit för att stanna. ja, i alla fall i två år. De ringde från Skrivarakademin idag. Jisses, snacka om att jag blev överraskad. Det ska bli så himla spännande! Så nu är det lägenhetsletande som gäller...Har någon något tips att komma med, så hör av er!

Nu blir det soffan och "Vänner". Tjolahoppsan!

Stolt matte

Oh, åter en härlig sommardag är nu förbi. Det blev ett långt besök på stranden idag med min kära syster. Väldigt trevligt måste jag säga :) Pontus tog med sig hundarna och Johan ut efter de slutat jobba. Vi hade Pepzi lös. ni som känner henne förstår vad detta innebär: Jag är stolt och Pepzi har blivit lugn och lydig. Man kan inte vara lyckligare som matte tror jag :D

Nu blir det bokläsning ute på balkongen och ganska snart krypa till kojs. Det är en tidig morgon som väntar. Vill inte, men jag måste. Sen är det bara 7 jobb-dagar kvar. Halleluja.

NattiNatti

Soliga måndag

Då var åter en ny, solig och härlig dag kommen. Jag har nyss tagit en sväng med hundarna i den värmande böljan. De flåsade som tusan och verkade tycka det var riktigt skönt att åter igen få komma in. Eller helst av allt ligger de på balkongen, för där är det faktiskt väldigt behagligt.
Vi hade inte mycket till frukost, eller rättare satg : jag orkade inte göra något. Så det blev en kopp kaffe. Bra, eller inte. Hatar när man är så trött så att man inte ens orkar rosta några mackor eller hälla upp fil i en tallrik. Eller överhuvudtaget äta.
Nu sitter jag här och väntar på att Therese ska ringa så vi kan åka någongång. Vi ska bada :) Åh, vill åka NU. Men förhoppningsvis så ringer hon snart. Det har gått en timma sedan vi pratade, en halvtimma sedan hon skulle vara här så....kanske kommer hon om tio minuter? :p

Nu ska jag fortsätta att bara vänta... Puss!

Pool och sol

Planerna för dagen ändrades. Det blev lite sol och bad trots den alldeles för varma värmen ute. Tro det eller ej, men det är faktiskt skönare att sitta inne denna dag. Det är en sån jobbig åskvärme, usch.
Men i alla fall... jag hämtade upp Ida och så begav vi oss till Rusta. Jag skulle införskaffa den omtalade maskaran där ifrån. Tji fick jag. Den fanns inte längre. Så då får man väl snällt gå och köpa sig en för 150 kronor istället för 30. Suck, ibland vill Gud mig illa.
Vi fortsatte vår färd till Kvantum. Ida var hungrig och då kände jag att jag med var det. Så vi högg in på varsin räkmacka. Yummi!
Sen åkte vi ut till Ida och badade i hennes nya pool. Jösses, det var 27 grader i den. Jättehärligt! Sen solade vi oss lite, eftersom vi är så bleka...eller inte :p Min rygg gör fortfarande lite ont, men den är faktiskt inte röd längre. Den har bytt skepnad till BRUN :)
Hihi, Pontus kom hem från Hultsfred förut och han tyckte att jag var bauta-brun på ryggen. Och faktiskt, jag håller med honom :D Vad tusan har han gjort i Hultfred nu undrar ni? Jo, det ska jag tala om. Marcus fyllde nämligen år igår, så han hade födelsedagsfest. Jag är glad att han är hemma igen, det var så himla ensamt i natt...
Nyss käkade vi lite skinksallad och nu dricker jag kaffe, som jag dock misslyckades med. Typiskt. Först vek sig filtret så det bara blev vatten av kaffet och nu andra gången hade jag i för lite kaffe. Så det smakar ganska..smaklöst.
Nehepp, time to vila lite och sen göra sig i ordning för jobbet. Efter dagens pass har jag bara åtta jobb-dagar kvar. I´m happy :D

Tjohej!

Bookie

Besvikelsen landade ver mig idag när jag vaknade. Det var molnigt. Jag som ville ut och sola och bada ännu en dag. Men jag fick upp min skrivarglöd idag igen. Så jag to fram den bärbara datorn och knapprade ivrigt vidare några rader på min bok. Samtidigt åt jag en supergod frukost: Kaffe, tranbärsjuice och en chokladmuffins. Nej, jag vet...inte världens nyttigaste, men så gott!

Nu är jag precis inkommen från en timmes lång promenad med hundarna. Jösses vad töstiga vi blev. Det var visst lite varmare än vad jag uppskattade inne från köksfönstret. Det är soldis ute nu, så visst, det skulle funka att åka en sväng till någon badplats...Men just nu känns det lite jobbigt. Ja, ni läste rätt. Men min rygg svider ganska så rejält så jag misstänker att den blir överlycklig om den får vila sig lite idag.
Nu ska jag skriva lite till på boken och sen får jag se vard den här dagen vill bidra till mitt liv. Kanske blir det pingis i Malins garage? Hihi, det skulle verkligen sitta finfint. Måste ringa henne sen och fråga! :D

Chip och hej!

Uppdatering behöves

Gokväller...
Det var några dagar sedan som jag skrev här. Men jag har hela tiden känt att jag har massor skrivande att ta igen, liksom lite för mycket. Så jag har inte orkat engagerat mig. Men nu så :)

I onsdags så blev det en riktig hel dag. Jag, Pontus, Tengver och Ida var och badade. Solen gassade på som tusan och värmen var verkligen påtaglig. Så det blev ett och annat dopp vill jag lova. Chabo, Pepzi och Ipzie var med dom med. Chabo badade som vanligt som en tok och ville leka livräddningshund hela tiden, medan systrarna Z bara vågade gå med vattnet till magen. Hihi. Riktigt mysigt var det i alla fall. På kvällen så hamnade jag och Ida på vår balkong drickandes vin och ätandes räkor. Så fruktansvärt gott och mysigt! Killarna satt i vardagsrummet och spelade Buzz och innan vi drog vidare till stan blev det en och annan låt på singstar. Jag är så glad att Ida kom med den underbara idén att festa till det lite. Tack vännen!



Mer bad blev det i torsdags, i fredags och även idag. Det är liksom bäst att passa på när det är sånt här underbart sommarväder tycker jag. Igår hade jag och Pontus en jättemysig dag med sol och bad och grilltallrik på stranden. Vattnet var riktigt varmt igår också så när jag badade så låg jag i lääänge. Så härligt! På kvällen tittade vi på film och åt glass :)
Vi hade en riktigt romantisk dag skulle man kunna säga. Bara han och jag, det var länge sen och det behövdes <3



Idag var jag med Nina och badade. Hampus och Alice gjorde oss sällskap också. Det var jätteskoj att Hampus var där så man fick träffas och prata lite.
Wah, nu är jag jättetrött efter en dag på stranden och sen jobb på det. Så det är därför det blir denna konstiga uppdatering. Men jag skulle aldrig ha orkat med att skriva detta imorgon heller. För då väntar solen igen och då tänkre jag minsann inte sitta inne och uggla. Jag tror ni alla redan har förtstått vad jag ska pyssla med imorgon, eller hur? :)

Gonatt, nu ska jag sova..
Kramis

Första doppet

Årets första dopp har utförts idag. Visst var det kyligt, men väldigt välbehövligt. Jag stod inte ut att gå här hemma i lägenheten, så jag ringde Tengver och tog med hundarna till hans bil. Så var vi på väg. Vi plockade även upp ida på vägen, hon var också varm och bad-sugen. Vi åkte till ett ställe jag aldrig varit på innan. De var helt perfekt för hundarna och tydligen så kallas det t.o.m "hundbadet" här i stan. Dit kommer det bli fler besök i sommar misstänker jag. Kanske åker jag dit redan i morgon igen?
Vi hade en mycket trevlig och varm vistelse på den lilla lilla sandstranden och hundarna var överlyckliga. Chabo badade gratt och simmade efter oss när vi plaskade runt, medan Pepzi mest stod på olika stenar i vattnet. Hon är ju så rädd att blöta magen, min lilla tjeja.

Väl hemma igen så blev det till att stoppa lite mat i magen. Jag åt alldeles ensammen, eftersom Pontus jobbade till elva. Men det gick bra det med, fick i alla fall i mig lite. Jag tycker det är så svårt att äta något när det är sån värme ute. Man tappar liksom matlusten totalt. Imorse, eller snarare klockan tolv, så åt jag och Pontus tivolivåffla (glass) till frukost. Den bästa frukosten någonsin måste jag medge. Mmm...

Kvällen har spenderats hos min kära vän Malin. det första vi gjorde var att hugga in på pingis. Vi körde elva gånger och hon vann sex gånger och jag fem. Marginalen var inte stor, då hon bara vann med ett ynka poäng. men nu har vår turnering börjat så vi får väl se vem som tar hem segern i slutet av sommaren. Vi lär ju bli skapligt bra ialla fall. Det har redan gett resultat, på bara två gånger!
När klockan slog nio så satt vi bänkade framför tvn med kaffe och glass (oj då, andra gånger idag). Desperate housewives hade säsongsavslutning idag och det slutade på ett oväntat uppklarat vis tyckte vi. Det avr som om alla problem löstes och att det nästan inte finns några fler mysterier kvar. Men vi får väl se vad de hittar på för något till hösten...
När klockan slog tio drog vi på oss strumpor och tofflor för att bereda oss ordentligt inför de kommade timmarna. Vi grävde och vi grävde. Sen planterade vi massor med fina växter och blommor i deras trädgård. Oj, vilket mästervärk vi gjorde. Man är inte lite stolt nu faktiskt... Att det kunde vara så roligt att plntera blommor, det kunde jag aldrig ha anat. När klockan slog tolv var vi klara så då tog vi oss varsitt välförtjänt glas juice och pratade lite till.
Pontus kom förbi och vi åkte i bilen hem. Nu har vi precis ätit smörgåstårta som hans snälla mamma gjort till oss. inte lite god den var. Och det bästa av allt : finns massor kvar! Shooohooo :)

Nepp, dags för lite bokläsning och sen sussa sött. Fy bubblan vilken träningsvärk jag lär ha imorgon. Riktigt rolig och nyttig motion har jag sysslat med idag: Badande,  pingis och planterade.

Good night!


Johans födelsedag

Idag var det sommar igen och jag kan inte annat än att le. Sommaren gör mig alltid så glad. Allt känns så mycket lättare..
Imorgon bär den efterlängtade resan till stockholm av. Det ska bli så fruktansvärt spännande, men jag är självklart så himla nervös också. Att gå på skol-intervjuver hör inte till vardagen precis... men det känns bra att pappa kan skjusa upp mig så jag slipper åka helt själv.
Dagen idag har bestått av firande av Johan med jordgubbstårta och kaffe. Några timmar senare var vi fortfarande kvar och blev hungriga så det blev till att beställa pizza. Mumsigt värre. Mitt i alltihopa (innan pizzan) så åkte Johan och Pontus och spelade paintball och Therese och jag åkte en sväng till farmor. Det kändes bra att få se henne och se att hon har det ganska bra, men ont. Stackars lilla farmor...

Pontus och jag tog oss en sväng hem till Emil och Malin sen för att checka in deras pingisbord. Fy bubblan vad roligt det var! Haha, jag tror inte jag hade spelat sen högstadiet. Men som sagt, riktigt roligt! Så Malin och jag bestämde att vi ska byta ut våra tisdags tv-kvällar till pingis-kvällar! :D

Nehepp, nu ska jag läsa Annikas blogg och sen läsa min tidning som jag införskaffade mig idag. Go natt allesammans och håll tummarna för mig imorgon!
Puss!

Roadtrip nr 2.

Idag var det städjobb som gällde för min del. Var på plats vid halv sju och gnodde så affären glänste när jag gick där ifrån vid halv tio. Det ba rhemmåt i en väldig fart, bråttom bråttom. Duscha, hitta kläder, sminka, gå ut med hundarna... Men vid kvart över tio var vi äntligen på plats och hundarna var avlämnde hos min kära syster. Vi har hemma hos mamma och pappa. de satt redan i bilen och väntade på oss. Så vi hoppade in vi med och färden hade startat. Vi nådde vårat mål frammåt tolv - Ikea i Kalmar :) Det blev mycket tittade, men inte så mycket handlande. Vilket berodde på att vi inte vet vad som behövs när vi flyttar. Det är bättre att ta en sväng till ikea senare, men idag var det bra en liten roadtrip. Vi fick se hur det såg ut, äta våra köttbullar med sås och handla åtta varor. (bla en taklampa) Sen drog vi vidare till köpcentrat giraffen. Strosade in på Byoung och hittade två klänningar/tunikor. Jag är så nöjd!
Innan hemfärden blev det glass i våffla, mums!



Ikväll har Elin och Christian varit hemma hos oss. Vi har ätit chips, dip och gurka som vi svalde ner med lite fanta. Underbart gott måste jag säga oh sällskapet var inte eller något att klaga på. Vi har haft det så himlans trevligt ikväll, spelat Buzz så det står härliga till. Jag vann en av två gånger :D

Nä nu måste jag dricka något kallt, det smakar dip i hela systemet. Ciao!

Juni och regn

Idag var det jobb för min del. Men inte var jag så värst ledsen för det. Regnet har ju bara vräkt ner hela dagen. Det är precis sånna dagar som man vill jobba. Så jag är väl rätt nöjd antar jag. Dessutom så skjutsade min snälla pappa hem mig efter jobbet, så jag slapp att cykla. :)
Nu sitte rjag här, helt totalt slut. Fast så märkligt är det faktiskt inte att jag är trött. Jag jobbade igår kväll och hade en väldigt jobbig kväll. Mycket skumma männsikor och jag tänkte trycka på larmet både en och två gånger. Usch. Men snälla Andreas kom förbi tre gånger för att kolla så allt var okej och att inte den otrevliga, skumma och fruktansvärda mannen kommit tillbaka igen. Andreas var hos mig när jag stängde och det kändes så himla bra. Så skulle det alltid vara, helt sjukt egentligen att man ensam ska stänga en hel butik själv...

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på för smaskig mat idag. Känner mig ju som sagt inte på topp, så någon ork till att lada middag infinner sig knappast. Misstänker även att Pontus inte kommer orka laga något när han kommer hem vid åtta efter en 13 timmar (!) lång arbetsdag.

Jag har handlat jordgubbar av potatis-Peter idag. Så nu känns det som sommar, trots det dåliga vädret. Så imorgon bitti ska jag lyxa till min frukost ordentligt minsann!


Bettan är på skroten nu. Pappa och jag lämnade in henne förut. Jag måste ersänna att det kändes lite i hjärtat. Hon bär ju så många minnen med sig...fast de finns kvar även om hon inte gör det. Imorgon så knyklas hon ihop och kommer till bil-himlen... Jag tog ett sista kort på henne innan vi skiljdes åt, en mycket fin sista bild på min första bil. Lilla Bettan hette hon.

Ikväll vill jag äta chips och dip. Lite choklad skulle gå ner med. Mmm. Ska kolla om det slutat regna för i så fall blir det en cykeltur bort till affären.
Ha en underbar kväll allesammans. För det ska jag ha, med mys, chips och tv. Puss!